Cultura pentru toti

Pentru toti cei interesati de nivelul de cultura al romanilor


  Seara de opera “Eternul Feminin in Lumea Muzicii Clasice”

  Distribuiţi
  avatar
  Maier
  Admin

  Numarul mesajelor : 913
  Data de inscriere : 06/02/2009
  Varsta : 70
  Localizare : Ashkelon,Israel

  Seara de opera “Eternul Feminin in Lumea Muzicii Clasice”

  Mesaj  Maier la data de Sam 13 Mar 2010 - 8:47

  Seara de Opera “Eternul Feminin in Lumea Muzicii Calsice” va avea loc duminica, 14 martie ora 19:30 la Sala de Lectura.

  Sopranele Daniela Radulescu si invitata sa din Franta, Sasha Verner, alaturi de pianista Ioana Maxim, va propun o seara de opera, in Ceainaria Teatrului ACT – “Eternul Feminin in Lumea Muzicii Clasice”.

  Sala de Lectura gazduieste pe 14 martie 2010 un proiect de promovare a muzicii clasice in randul tinerilor. Intrarea este libera pentru toti iubitorii de opera dar si pentru cei ce vor sa asculte muzica clasica intr-un spatiu neconventional, in care tinuta nu este obligatorie, ci doar pasiunea pentru cultura.

  Sala de Lectura isi propune sa fie puntea intre tinerii interesati de valorile culturale, cum este in acest caz opera, cu ajutorul celor trei invitate, sopranele Daniela Radulescu si Sasha Verver, acompaniate la pian de Ioana Maxim.

  Soprana Daniela Radulescu este actualmente doctoranda a Academiei de Muzica „Gheorghe Dima” din Cluj Napoca, Sasha Verner a studiat la Conservatorul Rachmaninov din Paris in clasa maestrei Wroblewska unde a obtinut diploma de licenta cu mentiunea Foarte Bine, iar pianista Ioana Maxim, a absolvit Universitatea Natonala de Muzica din Bucuresti la clasa maestrului Dan Grigore. La finalul studiilor universitare obtine unul dintre premiile acordate celor mai buni cinci absolventi de catre Fundatia „Printul Paul pentru Romania”.

  Incepand cu ora 19:30 sunteti invitatii nostri la evenimentul “Eternul Feminin in Lumea Muzicii clasice”, o retrospectiva a marilor compozitii clasice, de la Mozart, Massenet, Puccini, pana la Enescu, si multi altii.

  Va asteptam pe 14 martie, de la ora 19:30 la Seara de Opera din Sala de Lectura, pregatiti pentru o auditie speciala si pentru aplauze.

  Pentru rezervari adresa de email este slectura@gmail.com sau numarul de telefon 0724 360 755.

   Acum este: Sam 22 Sept 2018 - 22:58