Cultura pentru toti

Pentru toti cei interesati de nivelul de cultura al romanilor


  Asociatia Predania cauta voluntari pentru proiectul cultural “Avdhela, Biblioteca Culturii Aromane”

  Distribuiţi
  avatar
  Maier
  Admin

  Numarul mesajelor : 913
  Data de inscriere : 06/02/2009
  Varsta : 70
  Localizare : Ashkelon,Israel

  Asociatia Predania cauta voluntari pentru proiectul cultural “Avdhela, Biblioteca Culturii Aromane”

  Mesaj  Maier la data de Sam 13 Mar 2010 - 8:51

  Asociatia Predania, prin Proiectul Avdhela, isi propune sa identifice, sa editeze si sa ofere operele stiintifice si artistice ale patrimoniului culturii aromane si ale celor inrudite ei. Aceste bunuri culturale, in special cele aflate in custodia publica, vor deveni accesibile cercetatorilor si tuturor celor interesati in mod gratuit.

  Proiectul Avdhela este non-profit, neguvernamental, realizat prin activitatea voluntara a persoanelor (autori si colectiv editorial) si institutiilor care, in sens larg, se ocupa cu cercetarea, evolutia si pastrarea culturii aromane. Proiectul va include si activitati editoriale pe suport de hartie (carti, reviste, brosuri), productie multimedia (CD audio, CD-ROM, film etc.); va initia si organiza intalniri, simpozioane, scoli de vara, programe culturale.

  Activitatile de voluntariat in care esti invitat sa te implici tin de:
  - corectura, editare de carte si tehnoredactare
  - organizarea de evenimente culturale
  - promovare
  - strangere de fonduri

  Avantajul de a fi parte din echipa este ca vei fi in contact cu oameni de seama din mediul cultural aroman si vei avea acces direct la surse (etnologice, istorice, literare, etc.) despre aromani. De altfel, pe langa asociatiile culturale aromane existente deja la noi, este locul in care poti contribui la modul cel mai real si concret la pastrarea si valorificarea acestei culturi.

  Mai mult, suntem deschisi la noi propuneri de activitati si incurajam punerea lor in practica in cadrul proiectului. Nu in ultimul rand, vei mai avea beneficiul lucrului intr-o echipa tanara, motivata si plina de idei. Mai multe detalii puteti citi aici.

  Speram sa-ti fi starnit interesul! Asteptam raspunsul tau si orice cerere despre detalii la contact@proiectavdhela.ro.

   Acum este: Sam 22 Sept 2018 - 22:59