Cultura pentru toti

Pentru toti cei interesati de nivelul de cultura al romanilor


  Expozitia de fotografie Foto4ALL

  Distribuiţi
  avatar
  Maier
  Admin

  Numarul mesajelor : 913
  Data de inscriere : 06/02/2009
  Varsta : 70
  Localizare : Ashkelon,Israel

  Expozitia de fotografie Foto4ALL

  Mesaj  Maier la data de Joi 25 Mar 2010 - 13:46

  In cadrul Salonului de Fotografie din 27-30 mai, Sala Palatului din Bucuresti va gazdui la etajul 1 prima editie a Expozitiei de fotografie Foto4ALL.

  Foto4ALL este o expozitie cu vinzare organizata in interesul fotografilor, a carei tinta este aceea de incuraja atat talentele emergente cat si artistii recunoscuti sa expuna si sa isi vanda lucrarile.

  De asemenea, expozitia doreste sa creeze o retea de cunostiinte intre galerii, cumparatori, agentii de fotografie si artisti, o platforma care sa puna fotografia in prim plan.

  Expozitia va avea loc in perioada 27-30 mai 2010 la Sala Palatului din Bucuresti, etajul 1, desfasurandu-se in acelasi timp cu Salonul de Fotografie si avand prin urmare avantajul promovarii si al publicului numeros pe care salonul le implica.
  Expozitia este deschisa tuturor artistilor fotografi, profesionisti sau amatori, recunoscuti sau mai putin cunoscuti, pasionati si a caror creatie reveleaza un univers original, coerent din punct de vedere tehnic si estetic.

  Cei interesati sa participe, sunt rugati sa ne trimita pe adresa expo@salonfoto.ro:
  - un nr. max. de 10 fotografii in format jpeg, latura mare de 800px la 72 dpi
  - un link catre site-ul personal, blog sau un alt site unde se pot viziona alte lucrari
  - numarul de fotografii pe care doresc sa-l expuna – juriul isi rezerva dreptul de a decide numarul de lucrari exponabile

  Tema
  Expozitia are o tema libera, participantii sunt invitati sa trimita lucrarile care considera ca ii reprezinta. Lucrarile pot face parte dintr-o serie sau pot fi individuale.

  Mai multe detalii legate de conditiile de participare, inscriere si juriu puteti afla pe salonfoto.ro sau la adresa de mail dm@salonfoto.ro.

   Acum este: Dum 18 Noi 2018 - 12:27