Cultura pentru toti

Pentru toti cei interesati de nivelul de cultura al romanilor


  Cinematograful de la Resita, redeschis pentru filmul “Eu cand vreau sa fluier, fluier”

  Maier
  Maier
  Admin

  Numarul mesajelor : 913
  Data de inscriere : 06/02/2009
  Varsta : 71
  Localizare : Ashkelon,Israel

  Cinematograful de la Resita, redeschis pentru filmul “Eu cand vreau sa fluier, fluier” Empty Cinematograful de la Resita, redeschis pentru filmul “Eu cand vreau sa fluier, fluier”

  Mesaj  Maier la data de Sam 17 Apr 2010 - 15:33

  Sambata 10 aprilie, a avut loc la Resita proiectia filmului “Eu cand vreau sa fluier, fluier”. Cu aceasta ocazie, a fost redeschis vechiul cinematograf Dacia, din Resita, inchis cu ceva timp in urma din cauza lipsei spectatorilor.

  In doar cateva ore de la deschiderea caselor, biletele au fost epuizate, ceea ce a determinat proiectia filmului cu casa inchisa.

  Resita este orasul natal al regizorului Florin Serban si resitenii sunt foarte mandri de succesul concetateanului lor. Din acest motiv, Consiliul local a decis sa-i acorde titlul de „Cetatean de Onoare“ al municipiului de pe Barzava, distinctie care i-a fost inmanata joi, 8 aprilie, la Casa Municipala, de Mihai Stepanescu, primarul Resitei.

  “A fost foarte emotionant ca dupa 6 ani in care Resita n-a avut cinematograf, filmul meu a redeschis cinematograful Dacia. Si reactia publicului a fost mult peste asteptari”, a declarat regizorul Florin Serban, prezent la Resita pe parcursul weekend-ului trecut.

   Acum este: Vin 3 Apr 2020 - 7:41