Cultura pentru toti

Pentru toti cei interesati de nivelul de cultura al romanilor


  Consultare publica on-line

  Distribuiţi
  avatar
  Maier
  Admin

  Numarul mesajelor : 913
  Data de inscriere : 06/02/2009
  Varsta : 70
  Localizare : Ashkelon,Israel

  Consultare publica on-line

  Mesaj  Maier la data de Lun 3 Mai 2010 - 12:14

  Comisia Europeana a lansat o consultare publica on-line care vizeaza deblocarea potentialului industriilor creative si culturale ale Europei. Consultarea este legata de o noua Carte Verde care subliniaza necesitatea de a imbunatati accesul la finantare, in special pentru intreprinderile mici, pentru a permite sectorului sa se dezvolte si sa contribuie la cresterea economica durabila. Acest sector - care include artele spectacolului, artele vizuale, patrimoniul cultural, filmul, televiziunea si radioul, muzica, editurile, jocurile video, noile media, arhitectura, designul, designul vestimentar si de publicitate - ofera locuri de munca pentru 5 milioane de oameni din Uniunea Europeana si contribuie cu 2,6% la PIB-ul european.

  Aceasta consultare publica va incuraja raspunsuri la intrebari de genul: Cum putem facilita accesul la finantare pentru intreprinderile mici si al caror singur potential este creativitatea? Cum poate ajuta Uniunea Europeana la asigurarea combinatiei adecvate de aptitudini creative si manageriale in aceste sectoare? Cum putem incuraja mai multa inovatie si experimentare, inclusiv folosirea mai larga a tehnologiilor informatiei si comunicatiei?

  Mai multe informatii si modalitatea de a participa la consultare pe pagina http://ec.europa.eu/culture/our-policy-development/doc2577_en.htm.


  Punctul de Contact Cultural al Romaniei
  info_c2k@eurocult.ro , www.cultura2007.ro
  Centrul de Cercetare si Consultanta in Domeniul Culturii
  str. Barbu Delavrancea 57, sector 1, Bucuresti, 011353
  Tel / fax: 021 316 60 60; 021 316 60 61

   Acum este: Mar 18 Dec 2018 - 15:57