Cultura pentru toti

Pentru toti cei interesati de nivelul de cultura al romanilor


  “Imbratisam lectura” Editia Junior

  Distribuiţi
  avatar
  Maier
  Admin

  Numarul mesajelor : 913
  Data de inscriere : 06/02/2009
  Varsta : 70
  Localizare : Ashkelon,Israel

  “Imbratisam lectura” Editia Junior

  Mesaj  Maier la data de Dum 16 Mai 2010 - 14:07

  Edukid.ro si Libraria Humanitas Iasi din Centrul Comercial Felicia lanseaza “Imbratisam lectura” editia junior, o campanie de atragere a copiilor catre lumea minunata a lecturii, pentru ca vrem ca ei sa fie mai buni decat noi.

  Campania “Imbratisam lectura” se va desfasura in intervalul 12 mai – 6 iunie 2010, timp in care va asteapta multe surprize, concursuri, lansari de carte. Site-ul EDUKID este primul proiect din online-ul romanesc dedicat doar jucariilor educative.

  Scopul acestei campanii este de a aduce in lumina reflectoarelor faptul ca dezvoltarea si formarea personalitatii copiilor prin lectura si jucarii educative este atat de benefica. Numai cel caruia i s-a insuflat in copilarie gustul pentru lumea minunata a lecturii isi va gasi timp pentru aceasta activitate pentru minte si suflet.

  In fiecare week-end din perioada derularii campaniei noastre sunt asteptati toti parintii/ bunicii, alaturi de cei mici la Libraria Humanitas Iasi din Centrul Comercial Felicia, la Clubul Micutului Cititor, unde vor patrunde in universul celor mai frumoase povesti destinate lor.

  Aceste informatii sunt disponibile la adresa: edukid.ro .

   Acum este: Vin 18 Ian 2019 - 13:54