Cultura pentru toti

Pentru toti cei interesati de nivelul de cultura al romanilor


  "Conferintele Cetatii"la Targu Mures

  Distribuiţi
  Maier
  Maier
  Admin

  Numarul mesajelor : 913
  Data de inscriere : 06/02/2009
  Varsta : 70
  Localizare : Ashkelon,Israel

  "Conferintele Cetatii"la Targu Mures

  Mesaj  Maier la data de Mar 6 Iul 2010 - 20:47

  Conferinţele Cetăţii reprezintă o iniţiativă, un proiect nou în comunitatea noastră, necesar pentru o mai mare implicare a comunităţii în problemele societăţii actuale şi acoperă, geografic vorbind, o pată albă în sfera de preocupări culturale a oraşului Tîrgu-Mureş. Personalităţi marcante ale vieţii culturale, sociale din România, scriitori, artişti, personalităţi din media, analişti, vor aborda teme de interes regional sau naţional, educaţie civică, educaţie, cultură, relaţii interetnice, social, medical, drepturile omului, dezvoltare comunitară, drepturi ale minorităţilor şi alte sectoare de maxim interes pentru societatea civilă. Invitaţii propuşi de către Asociaţia Centrul Multimedia TEATRU 74 vor aborda la alegerea lor tema dezbaterii. Conferinţele pot fi precedate de lansare şi vânzare de carte.

  Conferinţele Cetăţii reprezintă un demers prin intermediul căruia să învăţăm să ne exprimăm mai direct, înainte de a da răspunsuri muşcătoare sau adesea inutile în care învăţăm să fim mai dispuşi a-i asculta pe ceilalţi decât să vorbim singuri. Un demers al cărui scop este responsabilizarea socială a publicului larg, pe plan local şi, prin extindere, naţional.

  http://teatru74.ro/home/proiecte/detalii-proiecte/article/confesiuni-206n-3-timpi-titlu-in-engleza-copy-1-1.html?tx_ttnews%5BbackPid%5D=28&cHash=4634d4d3b9413072a23c1826d2d7f5b9

   Acum este: Mier 23 Ian 2019 - 9:43