Cultura pentru toti

Pentru toti cei interesati de nivelul de cultura al romanilor


  Concurs Participare Comunitara - BIBLIOTECI

  Maier
  Maier
  Admin

  Numarul mesajelor : 913
  Data de inscriere : 06/02/2009
  Varsta : 71
  Localizare : Ashkelon,Israel

  Concurs Participare Comunitara - BIBLIOTECI Empty Concurs Participare Comunitara - BIBLIOTECI

  Mesaj  Maier la data de Vin 3 Sept 2010 - 4:58

  Editia CPC septembrie - octombrie 2010 este editie libera, fara o tema impusa. Pot participa in competitie proiecte propuse de alte entitati, cu conditia ca in cadrul proiectului propus sa existe un parteneriat activ cu o biblioteca. In aceasta editie IREX asteapta aplicatii pentru finantari cuprinse intre 100 si 2.500 USD, care sa ajute la punerea in practica a unor proiecte comunitare in biblioteci. Durata proiectelor propuse trebuie sa fie cuprinsa intre o luna si sase luni. Pentru a fi inscrise in competitie propunerile trebuie sa se incadreze in scopul si obiectivele Concursului de Participare Comunitara si sa respecte cumulate toate criteriile de eligibilitate.

  Aplicantul poate fi o biblioteca, indiferent de tipul bibliotecii, sau alt tip de institutie/organizatie, cu conditia ca o biblioteca sa fie partener activ in proiectul propus. De asemenea, aplicatia depusa trebuie sa fie completa si explicita – fiecare sectiune a formularului Aplicatie la Concursul de Participare Comunitara trebuie completata pentru ca aplicatia sa fie valida si proiectul inscris in competitie, inclusiv sectiunile pentru explicarea obiectivelor propuse si a activitatilor propuse (sectiunea “Obiective si Activitati”) si pentru planificarea activitatilor propuse (sectiunea “Calendar de Activitati”).
  Data limita pentru inscrierea proiectelor in aceasta editie este 30 septembrie 2010 (orele 24:00).
  Pentru a inscrie un proiect este necesar sa completati formularul “Aplicatie la Concursul de Participare Comunitara” si sa-l transmiteti prin e-mail la adresa office@irex.ro, completand “CPC” in campul subiect. Confirmarea inscrierii va fi transmisa prin e-mail in termen de 5 zile lucratoare de la data primirii aplicatiei.

  Pentru editia septembrie - octombrie 2010 a Concursului de Participare Comunitara perioada de inscriere a proiectelor este 1 septembrie – 30 septembrie 2010.

  Calendarul editiei CPC septembrie - octombrie 2010 este:

  •Perioada de inscriere a proiectelor in competitie: 1– 30 septembrie 2010 (ora 24:00)
  •Preselectia proiectelor inscrise: 1– 10 octombrie 2010
  •Anuntarea proiectelor finaliste: 11 octombrie 2010
  •Discutii online intre membrii juriului si finalistii editiei: 12– 18 octombrie 2010
  •Evaluarea finala si votul juriului CPC: 19 – 22 octombrie 2010
  •Anuntarea castigatorului editiei: 25 octombrie 2010

  Pentru intrebari si sugestii vs invitam să utilizati forumul biblionet.ro, sectiunea Concursul de Participare \ Intrebari si raspunsuri (http://www.biblionet.ro/forum/viewtopic.php?f=5&t=34) sau adresa de e-mail office@irex.ro, unde veti completa in campul Subiect (Subject) “Intrebare CPC”.

  Va asteptam pe forum cu intrebari, sugestii, propuneri si solutii, sau ca simpli “martori”, dornici sa invete din experientele colegilor!

   Acum este: Lun 30 Mar 2020 - 10:03