Cultura pentru toti

Pentru toti cei interesati de nivelul de cultura al romanilor


  Vanatoare de fotografii: 2 octombrie

  Distribuiţi
  avatar
  Maier
  Admin

  Numarul mesajelor : 913
  Data de inscriere : 06/02/2009
  Varsta : 70
  Localizare : Ashkelon,Israel

  Vanatoare de fotografii: 2 octombrie

  Mesaj  Maier la data de Vin 17 Sept 2010 - 8:35

  Banda Foto va invita sa participati la a doua "Vanatoare de fotografii". Haideti sa descoperim Bucurestiul noaptea, asa cum nu am facut-o pana acum.

  Acum aproape doua luni se lansa Banda Foto, un grup de tineri carora le place fotografia si care vor sa arate acest lucru si restului lumii. Un grup care este de parere ca fotografiei bucurestene ii lipseste inovativitatea; un grup care vrea sa ii ajute pe ceilalti sa descopere noi puncte de vedere din care se poate fotografia.

  Asa s-a nascut "Vanatoarea de fotografii", primul nostru proiect, marca Banda Foto. Incet, incet, proiectul a devenit cunoscut, a atras parteneri media si cativa sponsori. Prima "Vanatoare" a avut loc pe 17 iulie 2010 si a adus impreuna 42 de fotografi din bucuresti si nu numai, impartiti in 12 echipe a cate trei persoane; fiecare participant - pregatit sa infrunte Bucurestiul. Si ce fotografii frumoase au fost create!

  Acum, Banda Foto "instiga" din nou la creaticitate, aducand in peisajul mohorat de toamna al Bucurestiului a doua "Vanatoare de fotografii". Luam startul de unde l-am lasat - Parcul Izvor, ora 19. Seara. Banda va promite ca totul se va termina pana "se inchide metroul", nu va speriati din cauza orei. Vor exista lumini si ne vom baza pe asta!

  Asadar, va invitam sa participati alaturi de noi la a doua "Vanatoare de fotografii", o vanatoare bazata pe lumina si pe intuneric, pe miscare mai mult decat stationare, o vanatoare menita sa aduca elementul hazardului in fotografiile participantilor, o "Vanatoare" in care suntem siguri ca nu vor exista doua fotografii identice.

  Si sa ne vedem cu bine, cu aparatele foto digitale si cu creativitatea la purtator, sambata, 2 octombrie 2010, la ora 19:00, in Parcul Izvor din Bucuresti.

  Numai bine,
  Banda Foto
  http://bandafoto.blogspot.com

   Acum este: Sam 22 Sept 2018 - 23:14