Cultura pentru toti

Pentru toti cei interesati de nivelul de cultura al romanilor


  Calatorie prin locurile de altadata

  Distribuiţi
  avatar
  Maier
  Admin

  Numarul mesajelor : 913
  Data de inscriere : 06/02/2009
  Varsta : 70
  Localizare : Ashkelon,Israel

  Calatorie prin locurile de altadata

  Mesaj  Maier la data de Sam 2 Oct 2010 - 9:37

  Asociatia IntegrEd are deosebita placere de a va anunta ca in perioada 2-9 octombrie 2010 se va desfasura proiectul Calatorie prin locurile de altadata, finantat de Agentia Nationala pentru Programe Comunitare in Domeniul Educatiei si Formarii Profesionale prin programul TINERET IN ACTIUNE.

  INTEGRED este o organizatie nonguvernamentala infiintata in anul 2009 din dorinta de a oferi tinerilor oportunitati de dezvoltare si sanse de schimbare a comunitatilor din care provin. Scopul nostru consta in diversificarea ofertei de activitati cultural-educationale, pentru integrarea dinamica si activa a tinerilor din diferite categorii socio-profesionale.

  Calatorie prin locurile de altadata este o initiativa a tinerilor de la Asociatia Integred si a studentilor de la Universitatea Vasile Alecsandri in parteneriat cu studentii de la Universitatea George Bacovia din Bacau. Tinerii vor promova personalitati marcante ale Bacaului: Vasile Alecsandri, George Bacovia, Agatha Bacovia, Mircea Cancicov, Georgeta Mircea Cancicov, Elena Cancicov, Marghiolita Sturdza, Costache Sturdza, Maior Constantin Ene, Stefan cel Mare, Alexandru Voievod, George Enescu, Ion Borcea, Nicu Enea, Elvira Enea, George Apostu, Tristan Tzara, Alexandru Safran, Ion Dragoi, Vasile Parvan, Mihai Dragan. Ele vor fi aduse la viata de CRONOS, titanul timpului, care va modera interactiunea dintre personaje si public.

  Asadar, pe data de 2 octombrie, intre orele 16 si 18, in Piateta Casei de Cultura Vasile Alecsandri va invitam sa participati la parada personajelor si la concursul Bacaul de altadata, iar apoi, intre orele 19 şi 20 va asteptam la Arena Mall sa ascultati mesajul fiecarui personaj si sa dansam impreuna valsul bacauanilor.

  Pe data de 9 octombrie, masina timpului se va deplasa si in orasele Onesti, Targu-Ocna, Slanic Moldova, Moinesti, unde publicul va putea intalni personalitatile bacauane.


  Nu fi spectator, IMPLICA-TE!

  Asociatia IntegrEd

   Acum este: Sam 22 Sept 2018 - 23:16