Cultura pentru toti

Pentru toti cei interesati de nivelul de cultura al romanilor


  Invitatie la inaugurarea Serilor Deschise ale Fundatiei Soros Romania

  Distribuiţi
  avatar
  Maier
  Admin

  Numarul mesajelor : 913
  Data de inscriere : 06/02/2009
  Varsta : 70
  Localizare : Ashkelon,Israel

  Invitatie la inaugurarea Serilor Deschise ale Fundatiei Soros Romania

  Mesaj  Maier la data de Sam 2 Oct 2010 - 9:39

  Fundatia Soros Romania are deosebita placere de a va invita luni, 4 octombrie 2010, incepand cu ora 18:30, la inaugurarea Serilor Deschise ale Fundatiei Soros Romania, o serie de evenimente informale dedicate intensificarii dialogului public intre Fundatia Soros si publicul ei. Ne propunem nu doar sa aducem in atentie noi subiecte si personalitati ale vietii stiintifice si culturale, ci si sa construim o oportunitate de constructie a unui dialog real si liber intre organizatii neguvernamentale si public.

  Serile Deschise vor avea loc in Centrul Public pentru o Societate Deschisa, un spatiu aflat la parterul sediului Fundatiei (Str. Caderea Bastiliei, nr. 33, sector 1, Bucuresti) pe care il vom inaugura cu aceasta ocazie.

  Prima editie, din data de 04 octombrie, il va avea ca invitat special pe Dan C. Mihailescu, critic literar si membru in Consiliul Director al Fundatiei Soros Romaniei.

  Serile Deschise ale Fundatiei Soros Romaniei sunt deschise tuturor persoanelor interesate, cu minima rugaminte de a ne informa asupra participarii pe adresa de email info@soros.ro sau pe pagina de Facebook a Fundatiei: www.facebook.com/fundatiasoros


  Cu cele mai bune ganduri,
  Elena Coman
  Manager Comunicare
  ecoman@soros.ro

  Fundatia Soros Romania -
  alatura-te pe Facebook <https://www.facebook.com/fundatiasoros> si Twitter <http://twitter.com/fundatiasoros>

   Acum este: Mar 18 Dec 2018 - 16:07