Cultura pentru toti

Pentru toti cei interesati de nivelul de cultura al romanilor


  ORA DE PACE - recital de harpa

  Distribuiţi
  Maier
  Maier
  Admin

  Numarul mesajelor : 913
  Data de inscriere : 06/02/2009
  Varsta : 70
  Localizare : Ashkelon,Israel

  ORA DE PACE - recital de harpa

  Mesaj  Maier la data de Vin 8 Oct 2010 - 21:18

  ORA DE PACE ROXANA MOIŞANU – HARPĂ CELTICĂ RADU RĂDESCU – VISUALS Duminica, 10 octombrie 2010, ora 19:30 la Sala de Lectura, Ceainaria Teatrul ACT

  La iniţiativa grupului de harpişti Harpists for Peace, se desfăşoară pentru al doilea an consecutiv Peace Hour 2010. În acest an, în data de 10 octombrie, timp de o oră, harpişti din toate colţurile lumii îşi propun să dedice o oră de muzică la harpă pentru a susţine ideea de pace mondială printr-un recital.

  În România, acest eveniment este propus şi susţinut de Roxana Moişanu şi va fi găzduit de Sala de Lectură, Ceainăria de la Teatrul ACT, duminică, 10 octombrie 2010, de la ora 19:30. Invitat special la „Ora de Pace” este Radu Rădescu, pregătit cu un set de imagini care vor fi proiectate în timpul recitalului pentru a vă inspira şi din perspectivă vizuală ideea de pace.

  Vă aşteptăm cu mare drag, în această duminică, 10 octombrie 2010, de la 19:30, pe Calea Victoriei 126, la etajul al doilea, departe de traficul şi zumzetul Bucureştilor, ocazie cu care vă dorim să regăsiţi liniştea şi armonia în atmosfera calmă şi primitoare a Sălii de Lectură, pe acordurile harpei celtice a Roxanei Moişanu, cu intervenţiile vizuale realizate special pentru acest recital de Radu Rădescu. Câteva momente speciale şi surprize vă vor aştepta pe parcursul spectacolului. Intrarea este liberă.

  Găsiţi detalii despre acest proiect pe site-ul „Harpists for Peace”: http://www.harpistsforpeace.com/ şi pe pagina web personală a Roxanei Moişanu: http://magicharp.info/, iar pentru detalii despre desfăşurarea evenimentului de duminică de la Ceainăria Teatrului ACT intraţi pe www.saladelectura-act.ro.

  www.ecomunicate.ro/comunicate-de-presa/arta-cultura-religie/3/ora-de-pace-9611.html?uid=2453&skey=APLKUP&from_newsletter=1

   Acum este: Mier 23 Ian 2019 - 9:38