Cultura pentru toti

Pentru toti cei interesati de nivelul de cultura al romanilor


  Eveniment PechaKucha Night la Muzeul Taranului Roman

  Distribuiţi
  avatar
  Maier
  Admin

  Numarul mesajelor : 913
  Data de inscriere : 06/02/2009
  Varsta : 70
  Localizare : Ashkelon,Israel

  Eveniment PechaKucha Night la Muzeul Taranului Roman

  Mesaj  Maier la data de Dum 17 Oct 2010 - 21:58

  A doua editie a PechaKucha Night Bucuresti, va avea loc marti, 19 Octombrie 2010, orele 19, in studioul Horia Bernea, la Muzeul Taranului Roman. PechaKucha Night este un proiect non-profit care aduce aproape de public artisti si alti creatori, din diverse medii, care isi prezinta activitatea in formatul 20X20 (20 de imagini comentate cate 20 de secunde). Idei iesite din comun, proiecte valoroase, unele cunoscute, altele mai putin sunt impartasite publicului.

  Numele Pecha Kucha (pronuntat peh-chak-cha) deriva din termenul japonez pentru sunetul conversatiei („vorbarie”). Ideea din spatele Pecha Kucha este de a pastra prezentarile concise, nivelul interesului ridicat si sa permita cat mai multor prezentatori sa isi impartaseasca ideile in cursul aceleiasi seri. De aceea a fost creat formatul 20×20 al Pecha Kucha: fiecarui prezentator ii este permisa o succesiune de 20 de imagini, fiecare afisata pentru 20 de secunde. Aceasta echivaleaza cu 6 minute si 40 de secunde petrecute pe scena inainte ca urmatorul prezentator sa intre in rol.

  Fiecare eveniment are in mod obisnuit 14 prezentatori. Acestia, ca de altfel mare parte dintre spectatori provin in general din domenii ca: designul, arhitectura, fotografia, arta si alte domenii ale creativitatii, iar recent s-a produs o extindere si catre lumea afacerilor.

  Muzeul Taranului Roman gazduieste cu generozitate acest eveniment cultural neconvențional, informal, in care publicul si prezentatorii sunt aproape si comunica neingradit asupra ideilor prezentate.

  Intrarea este libera.   Acum este: Mar 18 Dec 2018 - 15:33