Cultura pentru toti

Pentru toti cei interesati de nivelul de cultura al romanilor


  Micul Paris - Excursie Foto: Strazi din carti

  Distribuiţi
  avatar
  Maier
  Admin

  Numarul mesajelor : 913
  Data de inscriere : 06/02/2009
  Varsta : 70
  Localizare : Ashkelon,Israel

  Micul Paris - Excursie Foto: Strazi din carti

  Mesaj  Maier la data de Mier 27 Oct 2010 - 20:39

  Este timpul sa ne cunoastem orasul, asa ca prin aceasta noua serie de iesiri foto incercam sa va insuflam voua, locuitorilor Bucurestiului, dorinta de a pasi in atmosfera boema a Bucurestiului de altadata si de a (re)descoperi sufletul acestui fascinant oras.

  Lasati-va sedusi! Parasiti, pentru o vreme macar, internetul si alte nazbatii contemporane si bateti cu gandul sau cu piciorul strazile capitalei unde veti fi cuprinsi de farmecul inca existent al Bucurestiului de altadata.

  Alaturi de prietenii de la Banda Foto, va invitam sambata , 30 octombrie, de la ora 16.00, sa ne plimbam impreuna pe cateva strazi care pastreaza si astazi farmecul Bucurestiului Interbelic surprins de Mircea Eliade si de George Calinescu in operele lor.

  Scopul acestei iesiri este constientizarea faptului ca in orasul nostru inca exista zone ce merita apreciate si valorificate, zone cu cladiri de patrimoniu avand o arhitectura specifica celei mai benefice perioade a Bucurestiului.

  Intalnirea va avea loc sambata, la ora 16:00 in fata Magazinului Cocor.

  Cei ce vor sa participe la iesirea foto sunt rugati sa trimita un mail de confirmare la adresa: lavinia.marica@lumebuna.ro pana vineri, ora 22.00.


   Acum este: Mar 18 Dec 2018 - 15:57