Cultura pentru toti

Pentru toti cei interesati de nivelul de cultura al romanilor


  Atelierele Filmotion- primul pas pentru a te initia in arta cinematografica

  Distribuiţi
  avatar
  Maier
  Admin

  Numarul mesajelor : 913
  Data de inscriere : 06/02/2009
  Varsta : 70
  Localizare : Ashkelon,Israel

  Atelierele Filmotion- primul pas pentru a te initia in arta cinematografica

  Mesaj  Maier la data de Sam 30 Oct 2010 - 19:06

  Asociatia Young Initiative anunta lansarea proiectului “Filmotion”, ce se va desfasura ȋn perioada 12-14 noiembrie 2010 la Universitatea Nationala de Arta Teatrala si Cinematografica “I.L.Caragiale” (UNATC), partenerul principal al proiectului.

  In cadrul proiectului, tinerii participanti vor evada in lumea filmelor, vor privi lumea cu alti ochi si vor acumula cunostinte legate de istoria filmului, montajul si regizarea unui film.

  Proiectul “Filmotion” consta ȋn realizarea unor sedinte de activitati non-formale, concepute sub forma unor workshop-uri. Toate activitatile sunt destinate asimilarii unor informatii-cheie din domeniul artei cinematografice, atfel incat participantii sa dobandeasca o baza de notiuni in acest domeniu, dar si pentru o buna intelegere atat a filmului, cat si a tehnicilor folosite in transmiterea mesajului.

  Pentru a ȋntelege cat mai bine lumea filmului, va participa in cadrul proiectului un cineast roman de seama, precum si studenti ai UNATC. Ne propunem ca prin acest proiect tinerii sa-si ȋmbogateasca bagajul de cunostinte, spiritul de observatie si creativitatea ȋn ceea ce priveste domeniul cinematografiei.

  In cadrul proiectului vor participa 25 de elevi si studenti, care se vor ȋnscrie pana pe data de 8 noiembrie 2010 pe baza unui formular disponibil pe site-ul proiectului – www.younginitiative.org/filmotion.

  Rezultatele selectiei vor fi afisate pe site la data de 10 noiembrie 2010. Mai multe detalii despre proiect, metodologie, parteneri si sponsori se regasesc pe site-ul proiectului.   Acum este: Sam 15 Dec 2018 - 0:02