Cultura pentru toti

Pentru toti cei interesati de nivelul de cultura al romanilor


  DAfiesta pentru copii!

  Distribuiţi
  avatar
  Maier
  Admin

  Numarul mesajelor : 913
  Data de inscriere : 06/02/2009
  Varsta : 70
  Localizare : Ashkelon,Israel

  DAfiesta pentru copii!

  Mesaj  Maier la data de Sam 11 Dec 2010 - 12:42

  Iarna aceasta am pus bazele unui proiect umanitar „DAfiesta pentru copii”, menit sa infrumuseteze sarbatorile copiilor cu probleme, daruindu-le fericire de sarbatori. Evenimentul consta intr-un maraton al desenelor animate care va avea loc pe data de 10 decembrie, la Casa de Cultura a Studentilor(Calea Plevnei 61, sect.1, Bucuresti).

  „DAfiesta pentru copii” este un proiect umanitar, ce se va desfasura sub forma unui maraton de desene animate, intre orele 10:00 si 22:00, pe data de 10 decembrie. Din dorinta de a recrea atmosfera copilariei, am pregatit pentru voi o serie de animatii cunoscute, precum „Familia Flinstone”, „Sailor Moon” , „Yogi Bear” si multe altele.

  Evenimentul se adreseaza tuturor celor care isi amintesc cu nostalgie de vremurile copilariei, dar si celor care doresc sa imparta fericire de sarbatori, banii stransi urmand a fi donati copiilor cu probleme financiare de la Scoala Generala nr. 62, cu program afterschool social. Ceea ce ne dorim este crearea unei traditii in realizarea evenimentului, datorita impactului social pozitiv, dar si pentru sensibilizarea societatii fata de cei aflati in nevoie.

  „DAfiesta pentru copii” este organizat in colaborare cu www.desenelecopilariei.com si Casa de Cultura a Studentilor.. Biletele sunt disponibile la pretul de 5 lei si pot fi procurate la intrarea in incinta evenimentului.

   Acum este: Dum 18 Noi 2018 - 23:17