Cultura pentru toti

Pentru toti cei interesati de nivelul de cultura al romanilor


  Concert de colinde la Codlea organizat de asociatia Pro Codlea

  Distribuiţi
  Maier
  Maier
  Admin

  Numarul mesajelor : 913
  Data de inscriere : 06/02/2009
  Varsta : 70
  Localizare : Ashkelon,Israel

  Concert de colinde la Codlea organizat de asociatia Pro Codlea

  Mesaj  Maier la data de Lun 13 Dec 2010 - 22:32

  “Craciunul inseamna mai mult decat brazi impodobiti, lumanari aprinse, miros de cozonaci si mere coapte, Craciunul este spiritul dulce al prieteniei, sufletul cald al mamei, al parintilor, al celor dragi care lumineaza tot anul, este bunatatea, speranta renascuta, este pace si intelegere.”

  Este si dorinta membrilor Asociatiei ProCodlea este de a nu fi singuri in asteptarea Nasterii Mantuitorului, de aceea in luna decembrie, luna cadourilor, Asociatia Pro Codlea are pentru a doua oara initiativa de a organiza un Concert de Colinde, pentru a se intalni si a sarbatori impreuna, pentru a asculta si canta impreuna colinde, evenimentul va avea loc in data de 18 decembrie incepand cu ora 16.00 in incinta salii Casei de Cultura din Codlea.

  Din dorinta de unitate la nivelul comunitatii noastre, au confirmat participarea la Concertul de Colinde: corurile de la Bisericile Ortodoxe, corurile scolilor generale si a liceelor din Codlea, corul Ecumenic Maghiar, corurile de la Bisericile Penticostale, corul Casei de Cultura, corul de la Penitenciar, corul Bisericii Betel, corul Bisericii Germane, corul Barbatesc Nasterea Domnului si nu in ultimul rand vor mai canta solisti ca : Alexandru Irimia, Noemi Tudor, Prof. Adina Alexe si Prof. Horatiu Popescu.

  Asociatia Pro Codlea doreste sa faca o traditie din acest Concert de Colinde si spera ca acest eveniment se va desfasura in fiecare an.


   Acum este: Mier 23 Ian 2019 - 9:42