Cultura pentru toti

Pentru toti cei interesati de nivelul de cultura al romanilor


  Intâlniri zonale de lucru de la Piteşti cu directorii unor cămine culturale din comunele judeţului Argeş.

  Admin
  Admin
  Admin

  Numarul mesajelor : 608
  Data de inscriere : 04/02/2009
  Varsta : 71
  Localizare : Ashkelon, Israel

  Intâlniri zonale de lucru de la Piteşti cu directorii unor cămine culturale din comunele judeţului Argeş. Empty Intâlniri zonale de lucru de la Piteşti cu directorii unor cămine culturale din comunele judeţului Argeş.

  Mesaj  Admin la data de Lun 9 Mar 2009 - 21:59

  S-au terminat întâlnirile zonale de lucru de la Piteşti, Costeşti, Câmpulung Muscel şi Curtea de Argeş cu directorii căminelor culturale din comunele judeţului Argeş.
  Au fost discutate probleme privind managementul cultural, calendarul principalelor manifestări cultural-artistice pe anul 2009, participarea la principalele acţiuni ce se vor desfăşura în judeţul Argeş.
  La propunerea directorilor de cămine culturale, s-a prelungit perioada de înscriere pentru concursurile „Mugurii folclorului argeşean” şi „Cântecele Argeşului”, până la 15 martie 2009.
  Organizatorii manifestării: Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Argeş şi Direcţia pentru Cultură, Culte şi Patrimoniu Cultural Naţional Argeş.

  Sorin MAZILESCU

  (din activitatea Centrului Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Argeş, postat pe site-ul Consiliului Judetean in 2 martie 2009)

   Acum este: Vin 3 Apr 2020 - 6:58