Cultura pentru toti

Pentru toti cei interesati de nivelul de cultura al romanilor


  Concerte de fanfara

  Admin
  Admin
  Admin

  Numarul mesajelor : 608
  Data de inscriere : 04/02/2009
  Varsta : 71
  Localizare : Ashkelon, Israel

  Concerte de fanfara Empty Concerte de fanfara

  Mesaj  Admin la data de Vin 27 Mar 2009 - 21:32

  Piedone readuce concertele de fanfara in Bucuresti

  Primarul sectorului 4, Cristian Popescu - Piedone, vrea sa reinvie traditia concertelor de fanfara care se tineau candva in parcurile si gradinile Capitalei.

  Piedone vrea sa marcheze deschiderea sezonului de primavara prin sustinerea unor concerte de muzica de promenada, dar si prin concerte de fanfara in toate zonele de agrement ale sectorului 4.

  "Mi-am propus sa reiau traditia muzicii militare in parcurile sectorului 4, dar si pe strazi, bulevarde sau parculete de cartier, chiar si in spatiile de odihna situate in imediata apropiere a blocurilor.

  In perioada urmatoare voi trece la amenajarea unor chioscuri in care sa cante periodic fanfara. Intonarea muzicii militare de promenada in parcuri si gradini publice face parte din pitorescul Capitalei si va deveni din nou traditie, cel putin in sectorul 4", a declarat pentru Agerpres Cristian Popescu - Piedone.

  El a mai spus ca administratia locala va amenaja in Parcul Tineretului, langa Palatul National al Copiilor, un foisor unde sa aiba loc periodic concertele fanfarei.

  Astfel, duminica 29 martie, incepand cu orele 14.30, pe bulevardul Dimitrie Cantemir, pe sensul de circulatie catre Parcul Tineretului, va fi organizata o defilare a muzicii de fanfara din sectorul 4.

   Acum este: Lun 30 Mar 2020 - 10:22