Cultura pentru toti

Pentru toti cei interesati de nivelul de cultura al romanilor


  "Zilele Orasului Plopeni" editia a VI-a

  Distribuiţi
  avatar
  Admin
  Admin

  Numarul mesajelor : 608
  Data de inscriere : 04/02/2009
  Varsta : 70
  Localizare : Ashkelon, Israel

  "Zilele Orasului Plopeni" editia a VI-a

  Mesaj  Admin la data de Vin 3 Apr 2009 - 23:57

  Primaria si Casa de cultura a orasului Plopeni organizeaza, in perioada 16-19 octombrie 2008, a VI-a editie a festivalului "Zilele Orasului Plopeni". Manifestarea din acest an are o incarcatura cu totul deosebita, avand in vedere ca in 2008 se implinesc 70 de ani de la atestarea documentara a localitatii si tot atati ani de la infiintarea Uzinei Mecanice Plopeni, dar si 40 de ani de la obtinerea statutului de oras, cat si a 30 de ani de la absolvirea primei promotii a liceului din localitate.
  Astazi, in prima zi a festivalului au fost pregatite sub genericul "Bucurii de toamna", expozitii, care vor fi deschise pana duminica, cu sau fara vanzare si cu diferite profiluri: arta populara, produse agricole si alimentare, industriale, automobile, dar si electrocasnice. Vineri seara, incepand cu ora 18,00, participantii vor avea parte de variate spectacole, concerte de muzica usoara si populara, dansuri sportive si moderne sau spectacole de umor. In programul artistic de sambata seara, ce va incepe la ora 19,00, vor concerta artisti pentru toate gusturile- Shock, Andreea Balan si Petrisor, Irina Loghin si Iris. In programul zilei de duminica, vor sustine concerte, de la ora 17,30 - orchestra populara a Filarmonicii si Matilda Pascal Cojocarita, iar pentru tineri, Crush si Alexandra Ungureanu. De la ora 20,30 participantii vor fi incantati de Ansamblul "Salba Prahovei" Plopeni, festivalul urmand sa fie incheiat de un frumos spectacol de artificii.
  Eu o sa ajung la festival sambata seara onorand o invitatie primita si prin aceasta cale as vrea sa multumesc,iar duminica voi prezenta tot ce s-a petrecut la Plopeni.......iar pentru cei care au urmarit Tonomatul de pe 2 saptamana aceasta am fost invitata la emisiune ceea ce inseamna ca toata munca mea nu a fost in zadar.....

  "Prahova News", 17 octombrie 2008

   Acum este: Lun 21 Ian 2019 - 18:28