Cultura pentru toti

Pentru toti cei interesati de nivelul de cultura al romanilor


  AT4T Timisoara

  Admin
  Admin
  Admin

  Numarul mesajelor : 608
  Data de inscriere : 04/02/2009
  Varsta : 71
  Localizare : Ashkelon, Israel

  AT4T Timisoara Empty AT4T Timisoara

  Mesaj  Admin la data de Dum 8 Feb 2009 - 20:43

  Buna, sunt Laura si sunt presedintele unui ONG din Timisoara.

  Acest ONG , numit AT4T, organizeaza proiecte culturale, si anume un Festival de Teatru in Limba Engleza pentru Adolescenti T4T, anul acesta ajuns la editia XI si un Festival al Artelor Vizuale , "ManyFest" ajuns la editia a III a.

  AT4T este format in majoritate din elevi de liceu, dar si cativa studenti. Timisoara este un oras dezvoltat din punct de vedere cultural si totusi , exista suficiente probleme care apar si ne restrang oarecum in a ne desfasura activitatiile la standardele pe care ni le propunem an de an. De aceea m-am bucurat cand am gasit acest grup, pentru ca mi se pare o metoda fantastica de a ne ajuta reciproc, noi, cei care activam in domeniul cultural.

  Daca cineva dintre cei activi pe acest grup, doreste sa colaboreze cu noi, sau ne poate oferii sprijin, prin orice metoda, ma puneti contacta personal.

  Adresa pe care imi puteti scrie este : laura.ciocarlan@at4t.ro sau larmura@gmail.com

  De asemenea, noi suntem dispusi sa sprijinim pe oricine considera ca i-ar fi de folos contributia noastra. Smile

  De f multi ani colaboram cu Casa de Cultura a Studentilor din Timisoara pentru sala de spectacole. Acolo am tinut aproape toate editiile Festivalului de Teatru. De asemenea, ne-a gazduit expozitia foto din cadrul proiectului ManyFest.

  va salut,

  laura
  presedinte AT4T

  p.s. voi mai posta in curand si informatii despre cele doua proiecte pe care noi le organizam. daca exista doritori care vor sa se inscrie, cu cel mai mare drag va voi relata detaliat despre ce este vorba.

  (postat pe grup in 17 decembrie 2008)

   Acum este: Lun 30 Mar 2020 - 10:21