Cultura pentru toti

Pentru toti cei interesati de nivelul de cultura al romanilor


  "Dezvoltarea Rurala Participativa"

  Distribuiţi
  Admin
  Admin
  Admin

  Numarul mesajelor : 608
  Data de inscriere : 04/02/2009
  Varsta : 70
  Localizare : Ashkelon, Israel

  "Dezvoltarea Rurala Participativa"

  Mesaj  Admin la data de Mier 8 Apr 2009 - 0:33

  Craiova, 07 Aprilie 2009 - Pe 03 aprilie a.c. a avut loc la Bucureşti conferinţa internaţională pe tema dezvoltării rurale participative. La conferinţă au participat peste 50 de specialişti în dezvoltare rurală şi comunitară din 30 de organizaţii membre ale reţelelor RuralNet şi Central and Eastern European Citizens Network.

  Conferinţa a fost organizată în cadrul proiectului ”RuralNet – un rol activ în implementarea PNDR” derulat de Centrul de Resurse pentru Organizaţiile Non-profit din Oltenia – CRONO în parteneriat cu Asociaţia Română pentru Consiliere şi Sprijin şi cu Central and Eastern European Citizens Network şi finanţat în cadrul liniei de buget PHARE 2006/018-147.01.02/03.

  În cadrul conferinţei au fost prezentate metode de implicare a cetăţenilor în diverse faze ale proiectelor de dezvoltare rurală. O parte dintre aceste metode vor fi aplicate în 30 din cele 60 de comune care implementează proiecte în cadrul Programului Naţional de Dezvoltare Rurală monitorizate de membrii RuralNet.


  Pentru eventuale informaţii şi sesizări legate de proiectele PHARE, contactaţi cfcu.phare@mfinante.ro.

  CRONO (www.crono.org.ro) este o organizaţie neguvernamentală a cărei misiune este de a contribui la dezvoltarea societăţii civile în Oltenia prin sprijinirea organizaţiilor non-profit din regiune.

  ARCS (www.arcs.ro) este o organizaţie care urmăreşte sprijinirea tinerilor şi a grupurilor de tineri în procesul dezvoltării personale şi pentru implicarea activa în propria comunitate.

  CEE Citizens Network (www.ceecn.net) a fost creată pentru a furniza oportunităţi pentru iniţiativele locale ale cetăţenilor din regiunea Europei Centrale şi Răsăritene de a învăţa, a face schimb de experienţă şi de idei şi de a contribui la dezvoltarea organizaţiilor acestora prin stabilirea şi administrarea parteneriatelor dintre ele.

  RuralNet (www.ruralnet.ro) este o reţea formată din 21 de organizaţii neguvernamentale care are misiunea de a sprijini dezvoltarea comunitara in mediul rural din România prin creşterea şi valorificarea compeţentelor actorilor din domeniu.

  www.proiecterurale.ro sau de la Alexandru Pană, coordonator de proiect: tel 0351/807051, fax 0351814400, mobil 0749998862, email (adresa de email este ascunsa din motive de securitate), (adresa de email este ascunsa din motive de securitate)

  www.crono.org.ro

   Acum este: Mier 23 Ian 2019 - 9:44