Cultura pentru toti

Pentru toti cei interesati de nivelul de cultura al romanilor


  Colaborati cu ONG-urile pentru accesul la servicii de voluntariat

  Admin
  Admin
  Admin

  Numarul mesajelor : 608
  Data de inscriere : 04/02/2009
  Varsta : 71
  Localizare : Ashkelon, Israel

  Colaborati cu ONG-urile pentru accesul la servicii de voluntariat Empty Colaborati cu ONG-urile pentru accesul la servicii de voluntariat

  Mesaj  Admin la data de Vin 22 Mai 2009 - 6:09

  Cautam oportunitati de voluntariat!


  Asociatia pentru Relatii Comunitare (ARC) invita organizatii din Bucuresti, Cluj Napoca, Constanta, Iasi, Pitesti, Ploiesti si Timisoara sa devina organizatii gazda pentru echipe voluntari din companii. In cadrul programului international ENGAGE, companiile pun la dispozitia organizatiilor neguvernamentale timpul si abilitatile angajatilor lor.

  Ce este ENGAGE
  ENGAGE este cea mai puternica retea europeana de companii interesate sa isi mobilizeze angajatii in programe comunitare.

  Campania internationala a fost lansata in 2002 sub patronajul ASR Printul Charles de Wales si este administrata de organizatia britanica Business in the Community. Beneficiind de acest sprijin managerial si de imagine, ENGAGE a devenit foarte repede reteaua prin care companii din toata Europa au ales sa isi dezvolte programele de voluntariat corporatist.

  In Romania programul ENGAGE isi propune sa reuneasca companii interesate de domenii cum ar fi persoanele defavorizate, dezvoltarea comunitara, protectia mediului, educatie si cultura. ARC este administrator iar Petrom SA este initiator al ENGAGE ROMANIA.

  Mai multe informatii in fisierele atasate si pe situl ARC.

  Pentru informatii suplimentare ne puteti contacta la adresa: ioana@arcromania.ro sau pe telefon la 0264 406 388

  Link-uri http://www.arcromania.ro

  Fisiere formular ONG ENGAGE.doc
  invitatie ONG ENGAGE.doc

   Acum este: Vin 3 Apr 2020 - 7:37