Cultura pentru toti

Pentru toti cei interesati de nivelul de cultura al romanilor


  Lume Buna la Radio Lynx - Cultura si Educatie la o ceasca de ceai?

  Distribuiţi
  avatar
  Admin
  Admin

  Numarul mesajelor : 608
  Data de inscriere : 04/02/2009
  Varsta : 70
  Localizare : Ashkelon, Israel

  Lume Buna la Radio Lynx - Cultura si Educatie la o ceasca de ceai?

  Mesaj  Admin la data de Mar 27 Oct 2009 - 19:01

  In ziua de astazi sunt din ce in ce mai intalnite acele locuri (baruri, cafenele, ceainarii) unde se organieaza evenimente. Totusi, cate dintre aceste locuri ajungi sa le confunzi cu un centru cultural, caracterizat de o atmosfera linistita in care fiecare se simte bine sa vina si sa se relaxeze dupa o zi de munca? In cate dintre ele te poti bucura de o biblioteca deschisa pentru a citi sau cumpara o carte buna? Alexandra ne va vorbi despre Serendipity Tea - “Ascuns intre ziduri cu iedera vei descoperi un loc special, complet rupt de tumultul cotidian, un loc ce se arata doar celor pregatiti sa viseze!“.

  In aceasta editie a emisiunii Lume Buna vom afla, alaturi de Alexandra Popovici, cum o ceainarie poate ajunge sa sustina comunitati de oameni talentati, cauze caritabile si tineri artisti, sa gazduiasca evenimente de dezvoltare personala sau chiar de gatit, targuri de haine vintage si multe multe altele.

  Pentru cei care doresc sa afle mai mult despre fiecare emisiune care va avea loc de acum incolo, sa aiba acces la arhiva emisiunilor si poate si alte surprize pe viitor, urmariti pagina: http://www.radiolynx.ro/emisiuni/63-lume-buna.html. Pentru a asculta emisiunea in direct este suficient sa mergeti pe www.radiolynx.ro.

   Acum este: Vin 18 Ian 2019 - 14:02