Cultura pentru toti

Pentru toti cei interesati de nivelul de cultura al romanilor


  Patru evenimente tangaProject in FNT

  Distribuiţi
  Admin
  Admin
  Admin

  Numarul mesajelor : 608
  Data de inscriere : 04/02/2009
  Varsta : 70
  Localizare : Ashkelon, Israel

  Patru evenimente tangaProject in FNT

  Mesaj  Admin la data de Joi 29 Oct 2009 - 17:44

  România! Te pup – 6 noiembrie 2009, ora 18.00 și 21.00 – Teatrul Național București, sala Atelier
  Faceți loc! – 31 octombrie și 1 noiembrie 2009, ora 22.00 – Teatrul LUNI de la Green Hours

  Eveniment în parteneriat cu Festivalul Național de Teatru și Ofensiva Generozității

  I AM SPECIAL - 5 noiembrie 2009, ora 17.00 – Centrul Comunitar laBOMBA

  Spectacol OFF FNT

  Piscina fără apă – 2, 5, 7 noiembrie 2009, ora 23.00 - Project House Armoniei

  România! Te pup - de Bogdan Georgescu, regia David Schwartz – Teatrul Național “Vasile Alecsandri” Iași

  Scriitura lui Bogdan Georgescu este foarte proaspătă şi curajoasă, ambiţionând să creeze forma spectacolului încă de la nivelul textului. E vorba despre câţiva actori care, după ce se prezintă publicului, cu nume, prenume, locul naşterii şi o confesiune legată de prima ţigară fumată (suntem în România, nu vă imaginaţi că îndrăzneşte cineva să nu fumeze!) creează legăturile dintre scene prin elaborarea unei coloane sonore pentru spectacol cu sunete provocate prin lovirea unor obiecte casnice. (www.fnt.ro)

  Faceți loc! – de Mihaela Michailov, regia David Schwartz - Teatrul LUNI de la Green Hours

  O continuare firescă a preocupărilor regizorului pentru teatrul comunitar, ”Faceţi loc!” este expresia revoltei unei generaţii faţă de aparatul de stat incompetent şi indiferent la problemele oamenilor obişnuiţi. În cazul de faţă, problema gravă a pierderii locuinţelor prin punerea în practică a Legii proprietăţii. Având ca axă ordonatoare o serie de interviuri cu actorii din distribuţie, cărora li se pun aceleaşi întrebări menite să-i dezvăluie în faţa publicului aşa cum sunt în viaţa particulară, spectacolul devine un amestec uluitor de realitate şi ficţiune. (www.fnt.ro)

  I AM SPECIAL - un spectacol de Bogdan Georgescu, tangaProject și Ofensiva Generozității

  Centrul Comunitar laBOMBA, calea Rahovei 194. Contact Bogdan Georgescu - 0720469021

  I AM SPECIAL este un spectacol de teatru – parte componentă a proiectului Turneu la ţară - proiect de artă activă pentru educație împreună. Acest spectacol are la bază povestea femeii de serviciu care a devenit legal, cu jumătate de normă, profesor de engleză, păstrându-şi însă şi postul de femeie de serviciu - acestă alegere generând controverse. Festivalul Naţional de Teatru susţine, prin găzduirea acestui eveniment, înfiinţarea Centrului Resursă pentru Educaţie şi Artă Activă C.R.E.A.A. (cu cele trei componente: Centrul pentru Educaţie Creativă, Centrul de Teatru Comunitar şi Şcoala de Practică şi Teorie Documentară). turneulatara.blogspot.com

  Piscina fără apă - de Mark Ravenhill, regia Miruna Dinu
  Project House Armoniei: Adresa: Strada Armoniei nr. 16-18 (zona Bd. Dacia / Mosilor, in apropierea bisericii Sf. Silvestru). Contact Miruna Dinu - 0740.096.329

  Fake, prietenie, invidie, normalitate, oameni care nu se mai regăsesc, degradare, minciuni, nebunie, putere, viziuni diferite, accident, destroy art.

  Într-un cadru intim, patru prieteni artiști din zona underground rememorează o experiență comună din trecut. Patru perspective diferite pentru o poveste ce se compune în mod fragmentar din frânturi de gânduri, suprapuneri de amintiri și imagini înlănțuite.

  tangaProject este un atelier de teatru independent pentru dezvoltarea și explorarea noilor tipuri de teatralitate și dramaturgie, experimentarea mijloacelor de expresie teatrală și introducerea conceptului de teatru comunitar prin: ateliere și workshopuri, educație, cercetare și observație, lucru în echipă, interdisciplinarita te, artă implicată, responsablizare socială. ACTIVE ART. membrii fondatori: miruna dinu, bogdan georgescu, vera ion, ioana paun,david schwartz. Inițiator-bogdan georgescu.

   Acum este: Mier 23 Ian 2019 - 9:41