Cultura pentru toti

Pentru toti cei interesati de nivelul de cultura al romanilor


  "Restaurarea si valorificarea durabila a patrimoniului cultural si crearea/modernizarea infrastructurilor conexe"

  Maier
  Maier
  Admin

  Numarul mesajelor : 913
  Data de inscriere : 06/02/2009
  Varsta : 71
  Localizare : Ashkelon,Israel

  "Restaurarea si valorificarea durabila a patrimoniului cultural si crearea/modernizarea infrastructurilor conexe" Empty "Restaurarea si valorificarea durabila a patrimoniului cultural si crearea/modernizarea infrastructurilor conexe"

  Mesaj  Maier la data de Joi 5 Noi 2009 - 20:21

  Agentia pentru Dezvoltare Regionala Bucuresti – Ilfov, in calitatea sa de Organism Intermediar pentru Regio – Programul Operational Regional, avand in vedere lansarea de catre Autoritatea de Management pentru acest program a celor mai asteptate ghiduri de finantare (dezvoltarea microintreprinderil or si infrastructura de turism), organizeaza la sala Ronda a Hotelului Intercontinental din Bucuresti un eveniment de informare privind prevederile acestor ghiduri in ziua de 11 noiembrie 2009 incepand cu ora 9.00 se va desfasura seminarul de informare pentru potentialii beneficiari ai domeniilor majore de interventie 5.1 „Restaurarea si valorificarea durabila a patrimoniului cultural si crearea/modernizarea infrastructurilor conexe”.

  In acest cadrul, experti ai Autoritatii de Management si ai Agentiei pentru Dezvoltare Regionala Bucuresti – Ilfov vor prezenta principalele prevederi ale ghidurilor in ceea ce priveste criteriile de eligibilitate si modul de intocmire a cererilor de finantare, dar si concluzii rezultate in urma evaluarii cererilor de finantare depuse in cadrul sesiunilor anterioare (greseli frecvente in elaborarea si completarea dosarelor de finantare, motive de respingere a proiectelor, aspecte ce trebuie avute in vedere pentru a asigura implementarea cu succes a acestora). Dezbaterile se vor purta pe marginea prevederilor ghidurilor si ale documentelor conexe, asa incat participantii sunt rugati insistent sa consulte documentatia aferenta domeniilor majore de interventie care fac obiectul evenimentelor de informare. Programele celor doua seminarii sunt atasate la prezentul.

  Confirmarea participarii poate fi facuta telefonic la nr. 021-313.80.99, prin fax la nr. 021-315.96.59, sau prin e-mail la adresa contact@adrbi.ro.

  Va rugam sa diseminati aceasta informatie si in randul tuturor potentialilor solicitanti de finantare din zona dvs. Programele celor doua evenimente sunt anexate la prezentul mesaj.  Ioan CIUPERCA

  Expert Comunicare

  Agentia pentru Dezvoltare Regionala Bucuresti-Ilfov

  Tel.: 021.313.80.99, fax: 021.315.96.65

  www.regioadrbi.ro

   Acum este: Lun 30 Mar 2020 - 10:03