Cultura pentru toti

Pentru toti cei interesati de nivelul de cultura al romanilor


  Finantari cultura Medias

  Maier
  Maier
  Admin

  Numarul mesajelor : 913
  Data de inscriere : 06/02/2009
  Varsta : 71
  Localizare : Ashkelon,Israel

  Finantari cultura Medias Empty Finantari cultura Medias

  Mesaj  Maier la data de Dum 8 Noi 2009 - 12:03

  Regulamentul privind regimul finanţărilor nerambursabile din fondurile bugetului local al municipiului Mediaş alocate pentru activităţi nonprofit de interes local.


  În atenţia solicitanţilor de finanţări nerambursabile din fondurile bugetului local al municipiului Mediaş pentru activităţi nonprofit de interes local:
  Pe plan local, acordarea de finanţări nerambursabile din bugetul local al Municipiului Mediaş este reglementată de “Regulamentul privind regimul finanţărilor nerambursabile din fondurile bugetului local al municipiului Mediaş alocate pentru activităţi nonprofit de interes local”, care a fost aprobat prin Hotărârea 269/ 28.09.2009 de Consiliul Local şi poate fi consultat pe site-ul Primăriei Mediaş www.primariamedias.ro, sau pe site-ul Direcţiei pentru Cultură http://cultura.primariamedias.ro.
  Conform regulamentului, din bugetul local al municipiului Mediaş vor fi finanţate programe şi proiecte de interes public, după cum urmează:

  Programe/proiecte pentru cultură
  Programe/proiecte pentru sport
  Programe/proiecte pentru turism
  Programe/proiecte pentru tineret
  Atribuirea de contracte de finanţare nerambursabilă se va face în limita fondurilor publice alocate prin bugetul local al municipiului Mediaş pe anul 2010.
  Orice persoană fizică sau persoană juridică fără scop patrimonial care desfăşoară activităţi nonprofit menite să sprijine realizarea unor obiective de interes public local are dreptul de a participa la procedura pentru atribuirea contractului de finanţare nerambursabilă.
  Documentaţia de solicitare a finanţãrii va fi întocmită în limba română, conform „Regulamentului privind regimul finanţărilor nerambursabile din fondurile bugetului local al municipiului Mediaş alocate pentru activităţi nonprofit de interes local” şi se va depune în original precum şi în format electronic (pe suport magnetic) la sediul Primăriei Mediaş, situat în Piaţa C. Coposu nr.3, etaj II, camera 7.
  Termenul limită de depunere a proiectelor pentru care se solicită finanţare nerambursabilă din bugetul local al municipiului Mediaş este 07.12.2009, ora 12.
  Atragem atenţia asupra faptului că în conformitate cu Regulamentul amintit anterior, solicitantul de finanţare nerambursabilă trebuie să facă dovada capacităţii de cofinanţare a proiectului, în procent de 50% din valoarea totală a proiectului.
  Vor fi analizate numai propunerile de proiecte depuse în termenul stabilit prin anunţul de participare şi întocmite în conformitate cu documentaţia pentru elaborarea şi prezentarea proiectului, prevazută în regulamentul anterior menţionat. Direcţia Municipală pentru Cultură, Sport, Turism şi Tineret Mediaş va organiza prima sesiune de selecţie de proiecte care vor beneficia în anul 2010 de finanţare nerambursabilă din fondurile bugetului local al municipiului Mediaş. Informaţii suplimentare legate de procedura de selecţie de proiecte pot fi obţinute la sediul Primăriei, situat în Piaţa C. Coposu nr.3, etaj II, camera 7, sau la telefon 0269.830321, persoană de contact –referent Păcuraru Cosmina.

   Acum este: Lun 30 Mar 2020 - 8:42