Cultura pentru toti

Pentru toti cei interesati de nivelul de cultura al romanilor


  Job la Centrul de arta si cultura contemporana PAVILION UNICREDIT

  Admin
  Admin
  Admin

  Numarul mesajelor : 608
  Data de inscriere : 04/02/2009
  Varsta : 71
  Localizare : Ashkelon, Israel

  Job la Centrul de arta si cultura contemporana PAVILION UNICREDIT Empty Job la Centrul de arta si cultura contemporana PAVILION UNICREDIT

  Mesaj  Admin la data de Mar 10 Noi 2009 - 21:18

  PAVILION UNICREDIT INTERNSHIP

  PAVILION UNICREDIT Winter Internship este un program full-time ce dureaza maximum 12 saptamini (cu posibilitatea de prelungire) si nu include remuneratie. Lucrul in cadrul centrului de arta si cultura contemporana PAVILION UNICREDIT, precum si oportunitatea de a face parte din echipa ce editeaza revista PAVILION si organizeaza BUCHAREST BIENNALE va ofera posibilitatea de a examina rolul, functia si activitatea unei palete largi de profesionisti din domeniul cultural, precum si rolul si functia unei institutii.
  Experienta si cunostintele acumulate pot constitui un bagaj informational ce poate ajuta in constructia unei viitoare cariere.

  Un intern trebuie sa fie muncitor, meticulos, cu initiativa si interesat de cultura contemporana. Suntem o institutie mica, non-profit, ceea ce inseamna ca toata lumea este implicata in intreaga activate a centrului. Un intern trebuie sa asiste in sarcinile administrative, cruciale pentru functionarea organizatiei, cum ar fi ambalarea si trimiterea corespondentei, descarcarea cutiilor si rezolvarea diverselor treburi. Toti membrii echipei sunt implicati in mod egal in aceste activitati, pe care nu le consideram mai putin importante decat cercetarea sau editarea. Incurajam in mod deosebit cererile din partea celor interesati de a afla mai multe despre management cultural si practici curatoriale.

  Alte atributii pot include o combinatie dintre urmatoarele:
  Cercetare (pentru idei de articole, expozitii sau proiecte)
  Administrative (ajutor in strangerea de fonduri, instalare etc.)
  Distributie (ajutor in plasarea revistei in mai multe locatii si cresterea numarului de abonati)
  Marketing (ajutor in realizarea comunicatelor de presa, in organizarea evenimentelor etc.)

  Data de incepere
  5 decembrie 2009

  Durata
  12 saptamani
  1 post disponibil

  Program
  Part time (Marti - Duminica, 4 ore de lucru)

  Eligibilitate
  Studenti sau absolventi de invatamint superior cu foarte bune cunostinte de limba engleza, abilitati de lucru pe computer si dorinta de a lucra in management cultural/curatoriat .
  Centrul incurajeaza aplicatiile din toate domeniile academice.
  Limba engleza este o conditie obligatorie.

  Selectie
  Va rugam sa trimiteti un cv si un eseu de o pagina care sa motiveze alegerea dvs. de a lucra cu noi si ce urmariti prin aceasta experienta. Datorita numarului mare de cereri cu care ne confruntam in general, ne rezervam dreptul de a raspunde doar celor selectati. Utilizarea jargonului corporatist (cuvinte precum "eficienta", "productivitate" , "produs", etc.) este descurajat.
  Emaill: pavilion@pavilionma gazine.org

  Termen limita
  15 noiembrie 2009

   Acum este: Lun 30 Mar 2020 - 10:04