Cultura pentru toti

Pentru toti cei interesati de nivelul de cultura al romanilor


  Finantari TINERET IN ACTIUNE

  Admin
  Admin
  Admin

  Numarul mesajelor : 608
  Data de inscriere : 04/02/2009
  Varsta : 71
  Localizare : Ashkelon, Israel

  Finantari TINERET IN ACTIUNE Empty Finantari TINERET IN ACTIUNE

  Mesaj  Admin la data de Lun 9 Feb 2009 - 15:20

  Pentru cei interesati de programul comunitar Tineret in Actiune va reamintim faptul ca si in 2009 termenele limita valabile sunt: 1 februarie, 1 aprilie, 1 iunie , 1 septembrie si 1 noiembrie.

  Ce reprezinta acest program? O oportunitate pentru tineri si cei care lucreaza cu tineri de a isi pune practica initiativele la nivel national dar si european. Abordarea si educatia nonformala sunt la ele acasa iar temele proiectelor finantate pot acoperi o arie larga plecand de la arta participativa pana la educatie ecologica trecand prin promovarea valorilor democratiei. Cele mai multe tipuri de proiecte presupun o colaborare internationala, deci provocari si satisfactii pe masura.

  Ghidul Programului Tineret in Actiune pentru anul 2009, apelul national pentru propuneri de proiecte impreuna cu si formularele de candidatura se gasesc pe site-ul Agentiei Nationale pentru Programe Comunitare in Domeniul Educatiei si Formarii Profesionale (www.anpcdefp.ro) la sectiuneaFormulare si Documente/ Tineret in Actiune (link direct http://www.anpcdefp.ro/programe/tineret/referinta/index_s.html).

  Numai bine in tot si in toate,
  Echipa Tineret in Actiune


  PS Pentru cei interesati sa afle mai multe, sunt de asemenea invitati sa se inscrie pe lista de discutii a progamului Tineret in Actiune - YiA_RO trimitand un mesaj gol la adresa YiA_RO-subscribe@yahoogroups.com


  PPS Daca stiti organizatii si persoane interesate sau alte liste de discutii pentru care acest mesaj ar fi relevant, nu ezitati sa puneti in practica principiul "citeste si da mai departe" ;-)!

  (postat pe grup in 19 ianuarie 2009)

   Acum este: Lun 30 Mar 2020 - 10:17