Cultura pentru toti

Pentru toti cei interesati de nivelul de cultura al romanilor


  Kilipirim 2009 la Dalles

  Maier
  Maier
  Admin

  Numarul mesajelor : 913
  Data de inscriere : 06/02/2009
  Varsta : 71
  Localizare : Ashkelon,Israel

  Kilipirim 2009 la Dalles Empty Kilipirim 2009 la Dalles

  Mesaj  Maier la data de Mier 18 Noi 2009 - 11:36

  Targul de muzica, film, carte Kilipirim a ajuns la a IX-a editie in 2009. Timp de 5 zile, sala Dalles asteapta iubitorii de arta cu preturi de “chilipir” si cu evenimente culturale si proiecte umanitare.
  Consacratul targ se va desfasura in perioada 18-22 noiembrie si reprezeinta un loc de intalnire si de coeziune al artistilor cu publicul larg, intre autori, muzicieni, editori, anticari.

  La Kilipirim te duci pentru a-ti completa colectia de carti, pentru a descoperi sau a redescoperi lecturi. Editia din acest an continua proiectul umanitar “Citeste si da mai departe – fii donator de carte”. Numai ca acum, pe langa orientarea catre nevoia de lectura a celor de varsta a treia din centrele de batrani, proiectul va raspunde si nevoii de lectura a celor mici.

  Astfel, doua biblioteci vor ajunge in “Complexul de Servicii Sociale Sf Nectarie”, centru de asistenta sociala a persoanelor varstnice, precum si in centrul cultural de copii Provita.

  Tombola Kilipirim va avea 4 castigatori ce vor pleca acasa cu 3 kg de carte din domeniile: copii, beletristica, hobby, business. Extragerea va avea loc duminica, 22 noiembrie la ora 14:00 la Galeria Dalles.

  De asemenea, tot in cadrul acestui eveniment, publicul va putea vedea expozitia de fotografie unica in Romania realizata de Nikon si de fotograful Mihai Moiceanu, gazduita de galerie la mezanin.

   Acum este: Lun 30 Mar 2020 - 10:20