Cultura pentru toti

Pentru toti cei interesati de nivelul de cultura al romanilor


  Scurtmetraje remarcabile si concert Alexandrina

  Distribuiţi
  Maier
  Maier
  Admin

  Numarul mesajelor : 913
  Data de inscriere : 06/02/2009
  Varsta : 70
  Localizare : Ashkelon,Israel

  Scurtmetraje remarcabile si concert Alexandrina

  Mesaj  Maier la data de Mier 25 Noi 2009 - 22:30

  ShortsUP prezinta la Muzeul Taranului Roman
  Green Screen
  Scurtmetraje remarcabile si concert Alexandrina

  Intr-o perioada in care mesajele eco sunt aproape golite de continut prin repetarea lor obsesiva, credem ca argumentul care ne mai poate schimba atitudinea fata de mediu este EMOTIA. De aceea, ShortsUP a pregatit o colectie de scurtmetraje rascolitoare, integrate intr-o experienta complexa ce include documentare, animatii, fictiuni, dar si un concert unplugged cu Alexandrina Hristov si doua expozitii de arta. Evenimentul isi propune sa readuca, macar pentru cateva ore, putin din paradisul pierdut prin industrializare si consumism.
  Dintre scurtmetrajele lunii noiembrie se remarca: Carpa Diem,fictiunepe cat de socanta pe atat de amuzanta despre risipa de apa, recunoscut de UNESCO drept cel mai bun film despre drepturile omului in 2007, Becoming, un experimental premiat la mai multe festivaluri de gen desfasurate anul acesta sau Milky Way,cel mai bun documentar la Filmul de Piatra in 2009. Animatia Varmints,nominalizata la premiile Bafta 2009, are in centru o creatura fragila care se zbate sa pastreze ramasitele lumii tihnite pe care a cunoscut-o candva. Cu ce pret va reusi, in fata urbanizarii violente?
  Pentru a face mai puternica si mai memorabila interactiunea publicului cu tema lunii noiembrie, ShortsUP, impreuna cu Muzeul Taranului Roman ii invitata pe participanti, inainte de vizionare, sa creeze obiecte din lemn si din lut impreuna cu mesteri renumiti, utilizand doar energia produsa de propriul corp.
  Tot inainte de proiectia filmelor de vineri 27 noiembrie, de la 20.00, poate fi admirata expozitia de arta digitala a Galeriei 115, Back to Nature, o selectie de lucrari special conceputa pentru ShortsUP/Green Screen.
  Alexandrina Hristov, una dintre cele mai ingenue artiste de soul & indie, va sustine de la 23.00 un concert unplugged in cadrul ShortsUP/ Green Screen, si va expune totodata o serie de picturi realizate de ea, care se incadreaza in tema evenimentului.
  Biletele sunt disponibile pe www.eventim.ro sau direct la intrare, in seara evenimentului. Pretul unui bilet este de 20 RON si ofera acces la programul intregului eveniment.

  Programul evenimentului:

  20.00 – 21.00 – GET GROOVING
  Expozitie de arta digitala Galeria 115 – Back to nature
  Expozitie de pictura Alexandrina Hristov – Lavmitender
  Inveti sa faci oale din lut doar cu consum propriu de energie si masti traditionale impreuna cu mesteri autentici
  21.00 – 23.00 – SCURTMETRAJE
  23.00 – 24.00 – CONCERT

  Alexandrina Hristov

   Acum este: Mier 23 Ian 2019 - 9:40