Cultura pentru toti

Pentru toti cei interesati de nivelul de cultura al romanilor


  Rezidentiat pentru artisti plastici "Palais-Royal OpenAir", Paris

  Distribuiţi
  avatar
  Maier
  Admin

  Numarul mesajelor : 913
  Data de inscriere : 06/02/2009
  Varsta : 70
  Localizare : Ashkelon,Israel

  Rezidentiat pentru artisti plastici "Palais-Royal OpenAir", Paris

  Mesaj  Maier la data de Mar 5 Ian 2010 - 13:58

  Programul de rezidentiat pentru artisti plastici "Palais-Royal OpenAir" va avea loc la Paris, din aprilie până în decembrie 2010.

  Palais-Royal OpenAir este un concurs care oferă câştigătorului şansa de a beneficia de o perioada de rezidenta, precum şi o expoziţie personală la galeria "Prietenii lui Peter" de la Paris.

  Cele cinci săptămâni de rezidentiat (3 mai - 4 iunie 2010) vor fi atribuite câştigătorului român. Data limită pentru înscriere este de 6 martie 2010. Formularul de cerere poate fi descărcat de pe site-ul web Palais-Royal.

  Artişti români profesionişti si amatori sunt invitaţi să propună proiecte lor. Candidaţii trebuie să aiba sub 40 de ani şi trebuie să lucreze în domeniul artelor plastice. Studenţii pot aplica cu condiţia ca acestea să fie în anul final de Şcoala de Arte. Participanţii sunt rugaţi să pregătească un pachet complet de aplicare.

  Puteţi găsi mai multe informaţii detaliate despre proiect la: www.propenair.com.

  Va rugam sa difuzati informaţii despre competiţie între artişti români, eventual pe listele de discuţii. Acesta este, probabil, cel mai bun mod de a comunica cu privire la proiect şi pentru a ajunge la marea majoritate a artiştilor români.


  "Palais-Royal OpenAir" este organizat în parteneriat cu instituţiile culturale străine, de asemenea, cu Institutul Cultural Român la Paris, reprezentată de directorul său, doamna Magda Carneci.

  Informaţii despre rezidenţa este, de asemenea, disponibile pe site-ul Institutului Cultural Roman: www.icr.ro/paris.

  În cazul în care aveţi întrebări, vă rugăm să nu ezitaţi să mă contactaţi pe adresa mea de e-mail: kingakappe@propenair.com sau mobil: +33 6 85 44 42 28.


  Kinga Kappe
  Coordonator Programe

  18-20 Quai d'Orléans
  75004 Paris
  Tel: +33 (0) 6 85 44 42 28
  e-mail: kingakappe@propenair.com

   Acum este: Vin 14 Dec 2018 - 5:53