Cultura pentru toti

Pentru toti cei interesati de nivelul de cultura al romanilor


  Clubul Pensionarilor, cartier Zorilor, Cluj-Napoca

  Maier
  Maier
  Admin

  Numarul mesajelor : 913
  Data de inscriere : 06/02/2009
  Varsta : 71
  Localizare : Ashkelon,Israel

  Clubul Pensionarilor, cartier Zorilor, Cluj-Napoca Empty Clubul Pensionarilor, cartier Zorilor, Cluj-Napoca

  Mesaj  Maier la data de Mar 16 Feb 2010 - 16:21

  Inaugurat pe data de 3 decembrie 2009, Clubul Pensionarilor de pe strada Pasteur nr.77, din cartierul Zorilor, a functionat o buna bucata de vreme intr-un spatiu pentru care procedurile legale nu au fost finalizate.

  Consilierii locali au aprobat la doua saptamani dupa inaugurare hotararea de a da in folosinta gratuita Directiei de Asistenta Sociala (DAS), care functioneaza ca serviciu public in subordinea Consiliului Local (CL) Cluj-Napoca, a spatiului in care astazi functioneaza clubul.

  Spatiul, cu o suprafata de aproape 143 de metri patrati, a apartinut societatii Rogil Impex, in baza unui contract de asociere din anul 2007. Intelegerea a expirat in luna aprilie a acestui an, iar conducerea Primariei a decis alocarea acestuia cu titlu gratuit catre DAS.

  Valoarea de inventar a acestui spatiu este de 327 de mii de lei. De la inceputul lunii decembrie aici functioneaza un centru de zi pentru varstnici si un club al pensionarilor, cu o capacitate de 200 de persoane. Investitia a pornit de la ideea unui cetatean care locuieste in zona, potrivit primarului Sorin Apostu.

   Acum este: Lun 30 Mar 2020 - 9:47