Cultura pentru toti

Pentru toti cei interesati de nivelul de cultura al romanilor


  Pentru "Biblioteca de arta contemporana"

  Distribuiţi
  avatar
  Maier
  Admin

  Numarul mesajelor : 913
  Data de inscriere : 06/02/2009
  Varsta : 70
  Localizare : Ashkelon,Israel

  Pentru "Biblioteca de arta contemporana"

  Mesaj  Maier la data de Vin 19 Feb 2010 - 10:05

  atelier 35 si art affair va invita la :

  fair 4 art

  27 februarie- 28 februarie 2010 , 11:00- 20:00

  Intrare: 5 lei  Primul targ de handmade – campanie de strangere de fonduri pentru sustinerea unui proiect cultural in cadrul galeriei atelier 35 si anume o biblioteca de arta contemporana.  Va veti intalni cu designerii Virginia Toma, Biba Bijoux, Buburuze, Alina Panait, Mima, Gentile Silviei, Republic of Tutu, Choose a concept, ArtizArt, Volmer Design, Artisan Nature si altii. Veti putea cunoaste echipa art affair si participa la concursuri cu premii in accesorii. Va exista un centru de informare pentru a va oferi toate detaliile campaniei art affair si va asteptam sa faceti parte din grupul sustinatorilor proiectului.  Targul va actiona ca o platforma de prezentare a proiectului bibliotecii, facand astfel initiativa vizibila pentru un public mai larg.

  Important! Taxa de participare impreuna cu suma integrala scoasa din vanzarea biletelor de intrare se vor aduna pentru achizitionarea fondului de carte si reviste necesare acestei biblioteci.

  Initiativa si scop:

  * .crearea unei biblioteci cu acces public cu o baza consistenta si actuala in directia artei contemporane. Revistele si publicatiile internationale de arta vor fi puse la dispozitie in fiecare luna fiind astfel mereu in actualitate.

  * este important sa construim aceasta platforma impreuna pentru a putea sa avem resurse culturale de actualitate de care sa ne bucuram cu totii. proiectul lanseaza o idee constructiva, practica si necesara unei vieti culturale si urbane “normale”.

  * biblioteca va avea avantajul pozitionarii privilegiate pe harta Bucurestiului, functionand chiar in incinta galeriei Atelier 35, astfel fiind la indemana unui public mai mare prin accesibilitatea ei.


  .Sustinatorii art affair:

  pubbing.ro, afterhours, stiridebine, yazee, RFB, studentie.ro, hipmag, alternativ.ro, StiriEvenimente. ro, bucuresti.tonight. eu

   Acum este: Mar 18 Dec 2018 - 15:36