Cultura pentru toti

Pentru toti cei interesati de nivelul de cultura al romanilor


  Proiectul "Hunedoara de maine"

  Maier
  Maier
  Admin

  Numarul mesajelor : 913
  Data de inscriere : 06/02/2009
  Varsta : 71
  Localizare : Ashkelon,Israel

  Proiectul "Hunedoara de maine" Empty Proiectul "Hunedoara de maine"

  Mesaj  Maier la data de Lun 22 Feb 2010 - 13:24

  „Hunedoara de Maine” continua seria proiectelor de implicare sociala locala in regiunea de origine a marcii Hategana. Judetul Hunedoara dispune de un patrimoniu cultural si turistic bogat, precum si de aspecte sociale care neceista sustinere.

  Astfel, Hategana impreuna cu Asociatia “Hands Across Romania” au lansat “Hunedoara de maine”, un program de responsabilitate sociala dedicat sustinerii si dezvoltarii comunitatii locale.

  Programul „Hunedoara de Maine” este destinat exclusiv organizatiilor non-guvernamentale cu sediul inregistrat in judetul Hunedoara sau care au filiala aplicanta inregistrata in acest judet si se va desfasura sub forma unui concurs de proiecte pe trei domenii: cultura, turism si social.

  Obiectivul programului este de a ajuta la dezvoltarea comunitatii din judetul Hunedoara prin finantarea celor mai relevante proiecte propuse de catre organizatiile non-guvernamentale. Proiectele vor pune in valoare patrimoniul cultural si oportunitatile turistice ale judetului si vor avea in vedere de asemenea componenta sociala a judetului.

  Sumele investite de Hategana in proiectul „Hunedoara de Maine” vor ajunge direct in comunitate, in trei domenii (cultura, turism, social) care au nevoie de sprijin privat, pentru putea fi puse în valoare.

  Inscrierea in program este gratuita si se face prin completarea unei cereri de finantare nerambursabila in limba romana si trimiterea acesteia la adresa de e-mail contact@hunedoara-de-maine.ro, pana la data de 19 martie 2010.

  Pentru a asigura impartialitatea si transparenta procesului de evaluare a proiectelor propuse, castigatorii vor fi desemnati de catre un juriu independent de organizatorii programului, format din reprezentanti ai mass media locale, precum si evaluatori externi.

  Va recomandam ca inainte de a incepe completarea formularului de participare (finantare) si a declaratiei pe proprie raspundere, sa va asigurati ca ati citit informatiile prezentate in “Ghidul solicitantului” si in “Regulamentul Programului” si ca ati inteles toate detaliile oferite de noi.

  Daca doriti informatii suplimentare cu privire la programul “Hunedoara de maine”, va rugam sa ne contactati la adresa contact@hunedoara-de-maine.ro.

   Acum este: Lun 30 Mar 2020 - 9:50