Cultura pentru toti

Pentru toti cei interesati de nivelul de cultura al romanilor


  Spectacol In Memoriam ION DOLANESCU, 21 mai, la Aninoasa jud.Dambovita

  Distribuiţi
  Maier
  Maier
  Admin

  Numarul mesajelor : 913
  Data de inscriere : 06/02/2009
  Varsta : 70
  Localizare : Ashkelon,Israel

  Spectacol In Memoriam ION DOLANESCU, 21 mai, la Aninoasa jud.Dambovita

  Mesaj  Maier la data de Vin 26 Feb 2010 - 19:52

  Primul mare spectacol In Memoriam ION DOLĂNESCU va avea loc în Aninoasa, judeţul Dâmboviţa şi se va intitula

  „UN MUNTE DE DOR”

  * Spectacolul este organizat de Primăria Aninoasa în colaborare directă cu Ionuţ Dolănescu
  * Iniţiatorii manifestării sunt: poetul şi art-managerul Victor Mihalache şi Constantin Maricescu, primarul comunei Aninoasa
  * Pentru acest spectacol extraordinar va fi înălţat un munte de flori în curtea Centrului Cultural Aninoasa, loc ce va purta numele „Un munte de dor pentru „Ion Dolănescu”

  Regretatul maestru Ion Dolănescu era un apropiat al comunei Aninoasa din judeţul Dâmboviţa. A participat la multe spectacole şi ediţii ale festivalului „În sat la Aninoasa”, precum şi la multe evenimente private. După reunirea artistică a familiei, pentru prima oară în afara unui platou de televiziune, Ion Dolănescu, Maria Ciobanu şi Ionuţ Dolănescu au evoluat împreună la Aninoasa, iar evenimentul a fost impresionant. De asemenea, este de remarcat faptul că Ionuţ Dolănescu este un bun prieten al locuitorilor din Aninoasa şi a răspuns cu promptitudine şi cu generozitate iniţiativei lui Constantin Maricescu şi a lui Victor Mihalache de a realiza aici primul mare concert In Memoriam ION DOLĂNESCU. Spectacolul – festival va avea loc pe 21 mai 2010, în Sfânta Zi de Înălţare a Domnului Nostru Iisus Hristos şi în ziua Sfinţilor Constantin şi Elena la Centrul Cultural Aninoasa, cel mai nou şi modern edificiu cultural la nivel rural din ţară.
  Vor fi invitaţi artişti excepţionali de pe ambele maluri ale Prutului, oameni care l-au cunoscut şi preţuit pe Ion Dolănescu. Cu acest prilej va avea loc şi un simpozion despre viaţa şi activitatea Maestrului şi va fi amenajată o expoziţie. Un munte de flori va fi înălţat în curtea Centrului Cultural Aninoasa, întru aducere aminte şi în semn de dragoste pentru cel ce a ştiut să transmită lumii dorurile româneşti.

   Acum este: Mier 23 Ian 2019 - 9:51