Cultura pentru toti

Pentru toti cei interesati de nivelul de cultura al romanilor


  Clubul de arte de la Teatrul National de Opereta

  Distribuiţi
  avatar
  Maier
  Admin

  Numarul mesajelor : 913
  Data de inscriere : 06/02/2009
  Varsta : 70
  Localizare : Ashkelon,Israel

  Clubul de arte de la Teatrul National de Opereta

  Mesaj  Maier la data de Joi 4 Mar 2010 - 22:25

  Cred ca multi dintre noi, adultii de azi, daca am fi avut sansa sa descoperim ce talente avem si am fi fost sutinuti de cand eram copii, am fi avut cu totul alt destin. Ar fi pacat sa nu ii sustinem acum pe cei mici, oferindu-le oportunitati pe care noi poate ca nu le-am avut la timpul potrivit.

  Cei mai talentati copii din oras vor fi selectati pentru Trupa de Teatru, Cercul de Pictura, Mini-orchestra, Clubul de dans, Cercul de poezie/proza. Lucrarile lor vor fi expuse in galerii specializate si locatii centrale, trupa de teatru va juca pe scena TNO (Teatrul National de Opereta), mini-orchestra va fi implicata in spectacole ale teatrelor, cele mai frumoase poezii vor fi cuprinse intr-o colectie ce va fi publicata de una dintre editurile autohtone.

  Nu pot sa nu ma gandesc la mandria unui parinte care isi vede copilul pe scena, sau bucuria unui orfan care joaca in fata a cateva sute de copii din alte centre... sau infrigurarea cu care o fetita tine in maini cartea in care a fost publicata poezia sau povestirea ei....

  Acest proiect este sustinut de institutii si publicatii care ne-au oferit ajutorul cerut, ca o forma de voluntariat, pur si simplu, fara pretentii financiare sau orice alt fel de conditii.

  ONG "Ajutor real" www.ajutor-real.ro/actiuni-club-de-arte.php

   Acum este: Vin 18 Ian 2019 - 14:01