Cultura pentru toti

Vrei să reacționezi la acest mesaj? Creați un cont în câteva clicuri sau conectați-vă pentru a continua.
Cultura pentru toti

Pentru toti cei interesati de nivelul de cultura al romanilor


  FOTOGRAFIE: Astazi, in comuna maramureseana Repedea s-a deschis Tabara Internationala de Fotografie

  Maier
  Maier
  Admin

  Numarul mesajelor : 913
  Data de inscriere : 06/02/2009
  Varsta : 71
  Localizare : Ashkelon,Israel

  FOTOGRAFIE: Astazi, in comuna maramureseana Repedea s-a deschis Tabara Internationala de Fotografie Empty FOTOGRAFIE: Astazi, in comuna maramureseana Repedea s-a deschis Tabara Internationala de Fotografie

  Mesaj  Maier la data de Lun 15 Mar 2010 - 21:31

  EXPOZITIE. Incepand de astazi, 17 octombrie 2009, Caminul Cultural din localitatea Repedea este gazda celei de-a II-a editii a Taberei Internationale de Fotografie - Repedea. Potrivit drectorului Caminului Cultural, Vasile Popovici, in cadrul evenimentului vor participa opt artisti importanti din Ucraina, Republica Moldova si bineinteles Romania.

  Fotografii donate. “Fotografiile expuse in cadrul expozitiei au fost realizate pe parcursul a doua saptamani, in cadrul unei tabere de profil organizate chiar in comuna Repedea si care, dup ace expozitia va fi declarata inchisa, vor fi donate Caminului Cultural din Localitate pentru constituirea unei arhive documentare cu character turistic, etnografic si anthropologic, care isi propune inca de pe acum traditiilor de pe Valea Ruscovei”, a declarat directorul Caminului Cultural, Vasile Popovici.

  Expozitia Taberei Internationale va fi deschisa publicului pana luni, 26 octombrie.

   Acum este: Mar 14 Iul 2020 - 17:19