Cultura pentru toti

Vrei să reacționezi la acest mesaj? Creați un cont în câteva clicuri sau conectați-vă pentru a continua.
Cultura pentru toti

Pentru toti cei interesati de nivelul de cultura al romanilor


  Conferinta internationala "BASIC-LIFE – Competente de baza in Web 2.0 prin invatarea in cadrul familiei"

  Maier
  Maier
  Admin

  Numarul mesajelor : 913
  Data de inscriere : 06/02/2009
  Varsta : 72
  Localizare : Ashkelon,Israel

  Conferinta internationala "BASIC-LIFE – Competente de baza in Web 2.0 prin invatarea in cadrul familiei" Empty Conferinta internationala "BASIC-LIFE – Competente de baza in Web 2.0 prin invatarea in cadrul familiei"

  Mesaj  Maier la data de Mar 29 Iun 2010 - 15:01

  Societatea Romana pentru Educatie Permanenta organizeaza in Bucuresti, pe 8 Octombrie 2010, Conferinta Internationala de diseminare a proiectului european "BASIC-LIFE – Competente de baza in Web 2.0 prin invatarea in cadrul familiei" proiect co-finantat de Uniunea Europeana in cadrul Programului "Invatarea pe toata durata vietii".

  Conferinta doreste sa ofere tuturor factorilor interesati oportunitatea de a cunoaste rezultatele proiectului, precum si de a participa la dezbateri si a prezenta lucrari pe urmatoarele teme:

  1. Educatia adultilor pentru grupuri dezavantajate

  2. TIC si invatarea in cadrul familiei

  3.Partile interactive si colaborative ale TIC-ului (Web 2.0)

  4. Modele educationale la nivel european

  Pentru a participa va rugam sa va inscrieti pe site-ul conferintei la adresa: www.srep.ro/ basic-life/ conference (sectiunea "Formular de inscriere").  Termene limita:

  Inregistrarea pe site-ul conferintei: 10 Septembrie 2010
  Trimiterea rezumatul lucrarii: 10 Septembrie 2010

  Trimiterea lucrarii finale: 25 Septembrie 2010  Lucrarile se vor trimite in format electronic la adresa de email office@srep. ro


  Datorita numarului limitat de locuri vom accepta cu prioritate participantii care doresc sa prezinte si lucrari aferente tematicii proiectului.  Limba oficiala in cadrul conferintei va fi limba engleza. Lucrarile vor fi trimise in limba engleza pentru a fi puse pe CD-ul conferintei.

  Prezentarea lucrarilor in cadrul conferintei se va face in limba engleza.  Nu se percepe taxa de inscriere. Organizatorii asigura pranzul si pauza de cafea. Transportul si cazarea vor fi suportate de catre participanti.  Pentru mai multe informatii despre proiect si rezultatele sale va invitam sa vizitati site-ul proiectului aflat la adresa: www.srep.ro/ basic-life  Pentru informatii suplimentare ne puteti contacta la adresa de email office@srep. ro .  Va multumim anticipat pentru interes si speram sa avem ocazia sa va intalnim la conferinta.  Cu stima,

  Emilia Saulescu

  Presedinte

  Societatea Romana pentru Educatie Permanenta


   Data/ora curentă este: Sam 23 Ian 2021 - 12:40