Cultura pentru toti

Pentru toti cei interesati de nivelul de cultura al romanilor


  MiniEuropa la Izbiceni, Olt

  Maier
  Maier
  Admin

  Numarul mesajelor : 913
  Data de inscriere : 06/02/2009
  Varsta : 71
  Localizare : Ashkelon,Israel

  MiniEuropa la Izbiceni, Olt Empty MiniEuropa la Izbiceni, Olt

  Mesaj  Maier la data de Lun 30 Aug 2010 - 21:18

  Incepand cu 1 si pana pe 8 septembrie 2010, 35 de tineri din Polonia, Spania, Italia, Turcia, Bulgaria, Estonia, Romania, se aduna la Izbiceni, Olt, pentru a descoperi diversitatea culturala prin intermediul fotografiei. O minieuropa la Izbiceni!

  Finantata de Comisia Europeana prin programul Tineret in Actiune, actiunea este organizata de Asociatia Euroarte, cu sprijinul Centrului Cultural "Tudor Gheorghe" si a Primariei din Izbiceni.

  Izbiceni va fi pentru o saptamana centrul unui intens schimb intercultural prin mijloace creative si artistice. Dans, sedinte foto, workshopuri, foc de tabara, seri cu specific national, vizite in zone reprezentative din regiune, expozitii foto, jocuri si distractie, in buna traditie a ospitalitatii romanesti, constituie ingredientele de baza ale acestui eveniment.

  Tinerii vor fi gazduiti chiar de familiile izbicene, facand schimbul intercultural si mai complet.

  Partenerii internationali implicati in proiect sunt Eesti Erinoorsootoo Uhing noOR din Estonia, Group Click din Turcia, Cazalla Intercultural din Spania, Educational Association Ela Tan din Polonia, Associazione culturale Strauss din Italia si Ecomission 21 Century din Bulgaria.

  Cele mai bune fotografii vor fi prezentate comunitatii locale din Izbiceni intr-o expozitie stradala, in data de 7 septembrie 2010.

  Mai multe detalii despre proiect pot fi gasite pe blogul proiectului: www.meetingplaceizbiceni.blogspot.com.

   Acum este: Lun 25 Mai 2020 - 1:09