Cultura pentru toti

Pentru toti cei interesati de nivelul de cultura al romanilor


  Bine ati venit

  Maier
  Maier
  Admin

  Numarul mesajelor : 913
  Data de inscriere : 06/02/2009
  Varsta : 71
  Localizare : Ashkelon,Israel

  Bine ati venit Empty Bine ati venit

  Mesaj  Maier la data de Mier 24 Noi 2010 - 15:06

  Aici este locul de intalnire a cererii cu oferta de activitati culturale.

  Pe de o parte cei care le gazduiesc, care au spatii corespunzatoare (Asezamintele Culturale, scolile, salile de sport, gradinitele, cluburile pensionarilor, firmele, unitatile militare, spitalele, penitenciarele, etc.), pe de cealalta parte cei care le creaza (cei de mai sus, O.N.G.-urile, alte persoane juridice - institutii teatrale, muzicale, cinematografice, muzee, biblioteci -, persoane fizice, etc.).

  Gazduitorii sunt rugati sa completeze numele institutiei/organizatiei, adresa postala, telefon, fax, e-mail, web-site, persona de contact (nume, prenume, functie), spatii (marime/numar de locuri), dotare tehnica.

  Creatorii vor completa, in afara datelor de contact, tipurile de activitati pe care le pot oferi, cu detaliile necesare.

  La "Cerere" se va preciza ce si pentru cand se doreste (de ex.: concert de colinde pentru Craciun, recital de poezie eminesciana in 15 ianuarie, manifestare feminina de 8 martie, spectacol pentru copii in 1 iunie, expozitie foto pe teme turistice in august, concurs de tarafuri la jumatatea lui septembrie, etc.), iar la "Oferta", ce activitati sunt disponibile si cand, cu indicarea in ambele cazuri a datelor de contact.

  Atat GAZDUITORII cat si CREATORII sunt componente active ale retelei: primii cautand activitati interesante, ceilalti spatii unde sa isi materializeze creativitatea.

  Cheia succesului este mobilitatea. Problema cea mai importanta este transportul.

  Este important ca in discutiile dintre creator si gazduitor sa se abordeze toate aspectele colaborarii pentru a diminua neintelegerile.

  Nu va asteptati la minuni de la inceput. Colaborarea dintre cele doua parti trebuie sa se construiasca pe relatii de calitate si profesionalism.

  Pentru a putea posta, inscrieti-va (gratuit) pe portalul-forum.

  Va multumesc pentru promovarea acestei initiative la cei potential interesati.

  Succes.

   Acum este: Lun 25 Mai 2020 - 1:08