Cultura pentru toti

Vrei să reacționezi la acest mesaj? Creați un cont în câteva clicuri sau conectați-vă pentru a continua.
Cultura pentru toti

Pentru toti cei interesati de nivelul de cultura al romanilor


  Braila sarbatoreste Festivalul poetilor din Balcani

  Maier
  Maier
  Admin

  Numarul mesajelor : 913
  Data de inscriere : 06/02/2009
  Varsta : 71
  Localizare : Ashkelon,Israel

  Braila sarbatoreste Festivalul poetilor din Balcani Empty Braila sarbatoreste Festivalul poetilor din Balcani

  Mesaj  Maier la data de Sam 15 Ian 2011 - 16:24

  O noua manifestare culturala va avea loc la Braila, in perioada 24-25 septembrie. De data aceasta cei mai importanti poeti din Balcani sunt omagiati prin propriul lor festival, cu incepere de la ora 17.00, la Biblioteca Judeteana Panait Istrati.

  Manifestarea consta in recitaluri de poezie sustinute maine, 24 septembrie, de catre Adrian Alui Gheorghe, Victoria Milescu, Rodian Dragoi, seara fiind incheiata de catre actorul Dan Braileanu, care va recita din poezia albaneza.aSambata dimineata, de la ora 10.00, se va sustine o prelegere, in foaierul Casei Tineretului, pe marginea literaturii albaneze in spatial balcanic si, de asemenea, va fi prezentata viata culturala din Kosovo.

  Manifestarea va continua cu un program artistic din partea Ansamblului Serenada al Asociatiei Liga Albanezilor din Romania, o intalnire a membrilor Cenaclului literar “Mihail Sebastian” cu invitatii Festivalului, in cadrul careia va fi prezentat volumul “Bucuriile triste – Ghezimet e thristme” si cu organizarea unei expozitii de documente cu titlul “Literatura albaneza din Romania”, urmand ca seara sa fie incheiata de un nou recital de poezie.

  In cadrul acestui eveniment, la care si-au anuntat participarea unele dintre cele mai importante nume de pe scena politico-culturala braileana, va fi lansat volumul 4 din publicatia “Balcanica” si, la final, va fi decernat Premiul Balcanica pentru poezie.


   Acum este: Mar 14 Iul 2020 - 17:24