Cultura pentru toti

Pentru toti cei interesati de nivelul de cultura al romanilor


  Viitorii manageri culturali

  Maier
  Maier
  Admin

  Numarul mesajelor : 913
  Data de inscriere : 06/02/2009
  Varsta : 71
  Localizare : Ashkelon,Israel

  Viitorii manageri culturali Empty Viitorii manageri culturali

  Mesaj  Maier la data de Vin 15 Apr 2011 - 21:22

  Daca esti pasionat de cultura si ai de gand sa activezi ca manager cultural, Voluntari pentru Idei si Proiecte te invita la Cultural ID, in perioada 2 - 11 mai 2011! Vrem sa fii cat mai bine pregatit atunci cand vei lua loc pe scaunul de manager si de aceea organizam o serie de traininguri, care se vor incheia cu rezolvarea unei teme practice din acest domeniu!

  Proiectul este realizat in colaborare cu Institutul Cultural Roman (ICR) si se afla la a doua editie. Temele de discutie pe care ti le propunem merg de la organizarea de eveniment, strangerea de fonduri pentru proiecte culturale, promovarea si comunicarea acestora, pana la dezbaterea detaliilor specifice festivalurilor de film sau ale curatoriatului. Printre invitatii care vor sustine trainingurile vor fi: Tudor Giurgiu, Mihai Oroveanu, Ada Solomon, Corina Bucea.

  Participantii acestor traininguri vor fi doar 20, pe care ii selectam in urma completarii unui formular si a trimiterii CV-ului, urmand ca apoi sa ii vedem si la un interviu individual. In timpul proiectului se vor forma echipe si se va rezolva brieful oferit de ICR.

  Data pana la care te poti inscrie este 22 aprilie! Gasesti formularul si toate detaliile pe www.culturalid.ro.

   Acum este: Lun 25 Mai 2020 - 1:25