Cultura pentru toti

Pentru toti cei interesati de nivelul de cultura al romanilor


  Clubul Iubitorilor de Cultura, Curtea de Arges

  Maier
  Maier
  Admin

  Numarul mesajelor : 913
  Data de inscriere : 06/02/2009
  Varsta : 71
  Localizare : Ashkelon,Israel

  Clubul Iubitorilor de Cultura, Curtea de Arges - Pagina 2 Empty La CIC, pe 12 ianuarie, introducere în universul jocului de GO

  Mesaj  Maier la data de Vin 17 Dec 2010 - 22:46

  Ora întâlnirii se ştie, 16.00, locul va fi probabil Casa de Cultură (va fi comunicat în timp util), subiectul este cel din titlu. Cu menţiunea că oaspeţii sunt cu totul de excepţie: Cătălin Ţăranu, 5 dan profesionist (cel mai înalt rang obţinut vreodată de un jucător european), preşedintele Federaţiei Române de GO, şi Mirel Florescu, 6 dan amator, campion naţional şi european de mai multe ori, antrenorul lotului de GO al României. Fiecare dintre ei a petrecut ani buni în Japonia, studiind extraordinarul joc. De remarcat că Mirel Florescu este piteştean şi va prezenta şi cartea sa „Manual de GO pentru primul an de studiu”. Se va vorbi despre istoria şi cultura GO-ului, se va face o scurtă iniţiere în joc.

  La întâlnire se vor putea face abonamente la revista „Curtea de la Arges” (20 lei/6 luni, 40 lei/12 luni); primul număr este accesibil la www.curteadelaarges.ro. Va fi până atunci tipărită şi „Cronica 2010”. Ca mai totdeauna, nu vor lipsi surprizele.

  (Gh. Păun – probabil în jur de 6 kyu...)

  Maier
  Maier
  Admin

  Numarul mesajelor : 913
  Data de inscriere : 06/02/2009
  Varsta : 71
  Localizare : Ashkelon,Israel

  Clubul Iubitorilor de Cultura, Curtea de Arges - Pagina 2 Empty La CIC, pe 12 ianuarie, introducere în universul jocului de GO

  Mesaj  Maier la data de Sam 8 Ian 2011 - 17:32

  Ora întâlnirii se ştie, 16.00, locul este Casa de Cultură (devenită între timp Centrul de Cultură şi Arte), subiectul este cel din titlu. Cu menţiunea că oaspeţii sunt cu totul de excepţie: Cătălin Ţăranu, 5 dan profesionist (cel mai înalt rang obţinut vreodată de un jucător european), preşedintele Federaţiei Române de GO, şi Mirel Florescu, 6 dan amator, campion naţional şi european de mai multe ori, antrenorul lotului de GO al României. Fiecare dintre ei a petrecut ani buni în Japonia, studiind extraordinarul joc. De remarcat că Mirel Florescu este piteştean şi va prezenta şi cartea sa „Manual de GO pentru primul an de studiu”. Se va vorbi despre istoria şi cultura GO-ului, se va face o scurtă iniţiere în joc.
  La întâlnire se vor putea face abonamente la revista „Curtea de la Arges” (20 lei/6 luni, 40 lei/12 luni). Va fi până atunci tipărită şi „Cronica 2010”. Ca mai totdeauna, nu vor lipsi surprizele. (Gh. Păun)

  Maier
  Maier
  Admin

  Numarul mesajelor : 913
  Data de inscriere : 06/02/2009
  Varsta : 71
  Localizare : Ashkelon,Israel

  Clubul Iubitorilor de Cultura, Curtea de Arges - Pagina 2 Empty Pe 11 mai, la CCA

  Mesaj  Maier la data de Lun 25 Apr 2011 - 21:55

  Trei mari doamne, trei mari prietene ale Clubului ne vor fi oaspeţi. Alfabetic: Maria Calleya, Elisaveta Novac, Paula Romanescu. Doamna Calleya ne va (în)cânta la pian, doamnele Novac şi Romanescu ne vor încânta prezentându-ne carţi recente ale dumnealor, legende argeşeano-muscelene şi, respectiv, poezie româno-franceză. Sunt aşteptaţi şi alţi oaspeţi, în curs de confirmare.
  Ca de obicei, întâlnirea începe la ora 16.00 şi are loc la Centrul de Cultură şi Arte „George Topîrceanu” din Curtea de Argeş. (Gh. Păun)


  Continut sponsorizat

  Clubul Iubitorilor de Cultura, Curtea de Arges - Pagina 2 Empty Re: Clubul Iubitorilor de Cultura, Curtea de Arges

  Mesaj  Continut sponsorizat


   Acum este: Lun 25 Mai 2020 - 0:39