Cultura pentru toti

Vrei să reacționezi la acest mesaj? Creați un cont în câteva clicuri sau conectați-vă pentru a continua.
Cultura pentru toti

Pentru toti cei interesati de nivelul de cultura al romanilor


  Scoala Organizatorilor de Evenimente

  Admin
  Admin
  Admin

  Numarul mesajelor : 608
  Data de inscriere : 04/02/2009
  Varsta : 72
  Localizare : Ashkelon, Israel

  Scoala Organizatorilor de Evenimente Empty Scoala Organizatorilor de Evenimente

  Mesaj  Admin la data de Mier 1 Apr 2009 - 19:52

  DaAfaceri (www.daafaceri.ro/) te invita la Event Academy, Marea Scoala a Organizatorilor de Evenimente. Te asteptam pentru o reprezentatie extraordinara in Orange Concept Store, unde, de pe 13 pana pe 16 aprilie, cei mai mari organizatori de evenimente din Romania te vor invata sa faci concerte, evenimente sportive, targuri si evenimente de marketing.


  Aflata la a doua editie, Event Academy isi propune sa isi educe participantii in ceea ce priveste domeniul organizarilor de evenimente, atat prin prezentarea tuturor etapelor necesare pornirii si finalizarii cu succes a unui astfel de proiect, cat si a diferitelor ramuri de activitate.


  Seminariile sunt impartite pe patru tipuri de evenimente, fiecare beneficiind de moderatori de la firme specializate in domeniu.


  13 aprilie - Entertaiment Day: Echipa Emag!c Entertaiment va prezenta etapele realizarii unui concert de amploare;
  14 aprilie - Sports Day: despre evenimente sportive cu Leonida Duduleanu (special events producer);
  15 aprilie - Fair Day: Echipa Catalyst (responsabili pentru Angajatori de Top) va vorbi despre detaliile din spatele unui targ de amploare;
  16 aprilie - Marketing Day: Divizia de evenimente din cadrul The Group va arata cum se realizeaza un eveniment de marketing;
  Dupa incheierea workshop-urilor, participantii vor fi grupati in echipe de doua persoane, cu sarcina de a concepe un eveniment virtual, ce va fi evaluat si premiat (primele trei proiecte) de catre un juriu specializat.


  Concursul va avea loc pe data de 6 mai, iar premiile vor consta in bilete la B’Estfest si carti de specialitate de la editurile Tritonic si Brandbuilders.


  Completeaza formularul de inscriere pana pe 10 aprilie, si demonstreaza ca meriti sa fi unul dintre cei 24 de participanti la Event Academy!

   Data/ora curentă este: Sam 23 Ian 2021 - 12:32