Cultura pentru toti

Vrei să reacționezi la acest mesaj? Creați un cont în câteva clicuri sau conectați-vă pentru a continua.
Cultura pentru toti

Pentru toti cei interesati de nivelul de cultura al romanilor


  Voluntari de mediu

  Admin
  Admin
  Admin

  Numarul mesajelor : 608
  Data de inscriere : 04/02/2009
  Varsta : 72
  Localizare : Ashkelon, Israel

  Voluntari de mediu Empty Voluntari de mediu

  Mesaj  Admin la data de Joi 16 Apr 2009 - 22:11

  Recycle, Raft & Race este un program al carui scop este formarea a 100 de tineri lideri, care sa mobilizeze voluntari de mediu in comunitatile lor si sa organizeze propriile actiuni de ecologizare si/sau plantarea copacilor.

  Procesul de formare va avea loc in cadrul unei tabere de o luna, in perioada 4-31 mai 2009, in patru serii saptamanale. La fiecare serie vor participa 25 de tineri care vor face cursuri de orientare in natura, leadership, comunicare si dezvoltare organizationala.

  Tabara include si o componenta de ecologizare. Participantii vor colecta separat (plastic, hartie, metal si sticla) deseurile lasate de turisti in zona taberei si vor folosi PET-uri stranse pentru a construi o pluta. Celelalte deseuri colectate separat vor fi predate firmelor de reciclare. La finalul taberei, cele patru plute construite de participantii la cele patru serii se vor intrece intr-o competitie surpriza pe un lac din apropierea Bucurestiului.

  Cum te inscrii?

  Daca doresti sa participi la una dintre cele patru serii de formare, trebuie sa ai peste 18 ani, sa fii dinamic, entuziast si idealist, sa ai aptitudini de lider, sa-ti placa voluntariatul si, fireste, sa-ti pese de mediu si de problemele cu care se confrunta. Angajamentul anterior in alte proiecte de voluntariat si/sau de mediu constituie un avantaj.

  Transportul, cazarea, mesele si ustensilele necesare actiunilor de ecologizare vor fi asigurate de MaiMultVerde.

  * descarca formularul de inscriere si afla unde te inscrii de pe site-ul nostru

  www.civika.ro/groups/view/id_13/title_Recycle-raft&race/

   Data/ora curentă este: Sam 23 Ian 2021 - 13:05