Cultura pentru toti

Vrei să reacționezi la acest mesaj? Creați un cont în câteva clicuri sau conectați-vă pentru a continua.
Cultura pentru toti

Pentru toti cei interesati de nivelul de cultura al romanilor


  Tabara medievala pentru copii se va deschide din nou pe 30 august

  Admin
  Admin
  Admin

  Numarul mesajelor : 608
  Data de inscriere : 04/02/2009
  Varsta : 72
  Localizare : Ashkelon, Israel

  Tabara medievala pentru copii se va deschide din nou pe 30 august Empty Tabara medievala pentru copii se va deschide din nou pe 30 august

  Mesaj  Admin la data de Sam 15 Aug 2009 - 13:13

  Destinata tuturor copiilor cu varste cuprinse intre 6 si 16 ani, tabara medievala de la Postavaru a debutat cu o prima serie in luna iulie. Cei mici se mai pot bucura de atmosfera medievala si in perioada 30 august- 5 septembrie.

  Intr-un decor medieval, la cabana din Muntii Postavaru, copiii pot descoperi principiile cavalerismului medieval. Activitatile din cadrul taberei au ca scop apropierea copiilor de o lume simpla si curata, o lume lipsita de tehnologie si zgomote.

  Timp de o saptamana, copiii se pot bucura de ateliere variate, precum pictura si heraldica medievala, preparea manuala a hartiei, tir cu arcul si multe alte activitati. Cei mici vor primi costume corespunzatoare perioadei, se vor relaxa, vor invata lucruri noi si isi vor face multi prieteni. De asemenea, copiii vor merge si in excursii la Poioana Brasov, Cheile Rasnovului, Poiana Mica, insotiti de jandarmeria montana.

  Pentru imagini din tabara, accesati pagina de web: www.tabara-medievala.ro.

  Sursa: www.tabara-medievala.ro.

   Data/ora curentă este: Sam 23 Ian 2021 - 13:11