Cultura pentru toti

Vrei să reacționezi la acest mesaj? Creați un cont în câteva clicuri sau conectați-vă pentru a continua.
Cultura pentru toti

Pentru toti cei interesati de nivelul de cultura al romanilor


  Festivalul cititorului, Medias, 2-7 noiembrie 2009

  Maier
  Maier
  Admin

  Numarul mesajelor : 913
  Data de inscriere : 06/02/2009
  Varsta : 71
  Localizare : Ashkelon,Israel

  Festivalul cititorului, Medias, 2-7 noiembrie 2009 Empty Festivalul cititorului, Medias, 2-7 noiembrie 2009

  Mesaj  Maier la data de Mar 3 Noi 2009 - 19:26

  Biblioteca Municipala "Stephan Ludwig Roth" va invita la cea de-a III editie a "Festivalului cititorului".

  Debutul la ora 14.00, în faţa Primăriei Municipiului Mediaş cu Marşul cititorilor organizat cu sprijinul ANPRO Mediaş, participanţii având pancarde şi afişe cu citate celebre sau cu titlul cărţii preferate.
  La ora 14,45 se vor deschide manifestările la sediul Bibliotecii, Piaţa Regele Ferdinand I nr. 1, în prima zi fiind organizate o expoziţie de carte cu titlul: „Ce cărţi citesc medieşenii?” (cititorii vor aduce şi vor expune cartea preferată), urmată de un vernisaj al expoziţiei itinerante a artiştilor braşoveni, în colaborare cu Biblioteca Judeţeană „George Bariţiu” Braşov. Pe parcursul întregii săptămâni se va desfăşura Campania iniţiată anul trecut: „Dacă voi nu veniţi la noi, venim noi la voi!”, reprezentanţi ai Bibliotecii ajungând astfel să promoveze cartea în mediul rural. Rezultatul unei bune colaborări cu Bibliotecile din ţară se va reflecta în cadrul Expoziţiei adusă de la Gheorgheni, judeţul Harghita, Expoziţia fotodocumentară Grădini bucureştene adusă de la Biblioteca Metropolitană Bucureşti, dar şi datorită prezentării Progamului BiblioNet de reprezentanţi ai ANBPR şi ai Bibliotecii Judeţene ASTRA Sibiu.

  Se va organiza a doua ediţie a concursului pentru bibliotecari, BIBLIOMED, în care lucrările cele mai interesante în domeniul biblioteconomic vor fi premiate.

  Festivalul se va încheia cu Sesiunea de comunicări pentru bibliotecari pe tema „Imaginea Mediaşului în alte biblioteci din ţară şi de peste hotare" şi Seara cititorilor, cu muzică şi poezie.

   Acum este: Joi 9 Iul 2020 - 19:31