Cultura pentru toti

Vrei să reacționezi la acest mesaj? Creați un cont în câteva clicuri sau conectați-vă pentru a continua.
Cultura pentru toti

Pentru toti cei interesati de nivelul de cultura al romanilor


  Competitia fotografica internationala "Promovarea traditiilor: Europa de Sud-Est, oameni si cultura"

  Maier
  Maier
  Admin

  Numarul mesajelor : 913
  Data de inscriere : 06/02/2009
  Varsta : 71
  Localizare : Ashkelon,Israel

  Competitia fotografica internationala "Promovarea traditiilor: Europa de Sud-Est, oameni si cultura" Empty Competitia fotografica internationala "Promovarea traditiilor: Europa de Sud-Est, oameni si cultura"

  Mesaj  Maier la data de Joi 7 Ian 2010 - 22:24

  Comisia Europeana a anuntat deschiderea competitiei fotografice internationale "Europa de Sud-Est: oameni si cultura", ce urmareste atat promovarea traditiilor din regiunea Europei de Sud-Est, cat si sensibilizarea cu privire la importanta luptei impotriva vechilor stereotipuri cu privire la aceasta zona.

  Concursul se adreseaza tuturor fotografilor profesionisti si amatori, indiferent de varsta, ce au domiciliul intr-unul din statele membre ale Uniunii Europene.
  - Cei interesati isi pot incarca imaginile surprinse in aceasta parte a Europei pe portalul: http://www.southeast-europe.eu
  - Data limita pentru trimiterea fotografiilor este: 20 ianuarie 2010

  Portalul "Southeast Europe: People and Culture" a fost lansat la inceputul anului 2009, de catre Directoratul General pentru Extindere al Comisiei Europene. Prin intermediul acestuia, cat si a campaniei de comunicare initiate, se doreste promovarea bogatiei culturale a tarilor candidate si potential candidate la UE din Europa de Sud-Est.
  Site-ul cuprinde, printre altele, articole despre scena muzicii locale, despre productia de filme, despre carti si specialitati culinare traditionale.

  >> http://www.southeast-europe.eu

   Acum este: Mar 14 Iul 2020 - 18:26