Cultura pentru toti

Pentru toti cei interesati de nivelul de cultura al romanilor


  Expozitie de fotografie, pictura si grafica ECOART

  Distribuiţi
  avatar
  Maier
  Admin

  Numarul mesajelor : 913
  Data de inscriere : 06/02/2009
  Varsta : 70
  Localizare : Ashkelon,Israel

  Expozitie de fotografie, pictura si grafica ECOART

  Mesaj  Maier la data de Lun 13 Dec 2010 - 22:39

  Duminica,12 decembrie 2010, incepand cu ora 11, la Hotel Ibis Bucuresti Nord vernisajul expozitiei de pictura si fotografie EcoArt. Expozitia se inscrie in ciclul de manifestari care vor avea ca tema Omul, natura si arta care vor pune accent pe implicarea artistilor in actiuni de constientizare in domeniul ecologiei.Urmatorul eveniment:19 decembrie 2010 ,ora 11 la Hotel Ibis Constanta. Evenimente sustinute de Mistral Resort Moieciu, Ibis Constanta, F64 Magazin virtual, Chip Foto-Video. Parteneri media: Radio Romania Actualitati, Jurnalul National, Neptun Tv, Telegraf, Constanta TV, Cuget Liber, calendarevenimente.ro, presaonline.com. Contact: Cezar Petrovici 0726807332

  Proiectul Eco Art în care se integrează Eco Paintings si Eco Photos intenţionează să creeze o legătură între lumea artei şi cea a comunicării, interesul comun fiind de conştientizare a necesităţii protejării mediului, să atragă atenţia tuturor segmentelor publicului: arhitecti, designeri, educatori, oameni de ştiinţă, întreprinzători, oficiali guvernamentali, organizaţii, asociaţii, fundaţii, muzee, galerii, colecţionari de artă, curatori şi mass-media asupra problematicii ecologiste.

  Evenimentul EcoPhotos a suscitat interes atat in randul comunitatii fotografilor cat si printre cei neimplicati in domeniul fotografiei, tema Om versus Natura fiind bine reprezentata in cele mai multe dintre lucrarile trimise in concurs. Lucrari precum "Un colt de rai...eco", "Natura versus om" (Mihaela Stefan), "Dimineata albastra" (Ovidiu Sim Dan), "Bicicleta" (Bogdan Negrea) - lucrari premiate - dar si altele precum "Doamna si Vagabondul" si "Natura" (Aurel Rapa), "Monstrii nepasarii noastre (4)" (Monica Murgu), "Stop indiferentei, stop nepasarii!" (Claudia Bucur), 'Moartea unui solitar" (Simo Geza) sunt tot atatea marturii ale interesului aratat de catre participanti pentru problemele cu care se confrunta planeta.

  Expozitia de pictura EcoPaintings cuprinde lucrari care aduc in fata publicului imagini ale naturii in toate ipostazele ei, cu accent pe relatia ei cu Omul si trage un semnal de alarma in ceea ce priveste indiferenta de care dam dovada uneori in raporturile pe care le avem cu aceasta. Lucrarile trebuie privite nu atat din punct de vedere al realizarii tehnice cat din perspectiva interesului manifestat de artist fata de problematica ecologista, in acest sens expozitia fiind un bun inceput pentru a capta interesul a cat mai multor artisti pentru reflectarea unor teme ca reciclarea deseurilor, protejarea mediului etc.

  Expozitia va fi prezenta in mai multe localitati si se inscrie in ciclul de manifestari care vor avea ca tema Omul, natura si arta care vor pune accent pe implicarea artistilor in actiuni de constientizare in domeniul ecologiei.

  Evenimente sustinute de Mistral Resort Moieciu, Hotel Ibis Bucuresti Nord, Hotel Ibis Constanta, F64 Magazin virtual, Chip Foto-Video.

  Parteneri media: Radio Romania Actualitati, Jurnalul National, Neptun Tv, Telegraf, Constanta TV, Cuget Liber, calendarevenimente.ro, presaonline.com.

  Cu prietenie,
  Cezar Petrovici manager de proiect 0753077042


  Nume: Cezar Petrovici
  Companie: Ecogalaxy
  E-mail: cezar.petrovici@yahoo.com
  Website: www.ecogalaxy.ro

   Acum este: Vin 14 Dec 2018 - 5:55